Hamarosan startol a Sétatér Fesztivál!

Az árnyas gesztenyefák között összetalálkozni a régi ismerősökkel, finom borokat kortyolgatva élvezni a nyarat, miközben a legnépszerűbb hazai együttesek adnak koncertet. Valószínűleg minden pécsi ismeri az érzést: ez a Sétatér Fesztivál! Idén nem kisebb nevekkel, mint Rúzsa Magdi vagy a Honeybeast!

A Sétatér Fesztivál Pécs legújabb kori történetének egyik tradicionális rendezvénye, amely csaknem húsz éve a régió borászatának, gasztronómiájának és kultúrájának „közönségtalálkozója”. Idén június 19-26. között várják színes programokkal a családokat és a fiatalokat a Székesegyház előtti Sétatéren.

SetaterFesztival01
Rúzsa Magdolna és a Honeybeast is fellép!

A korábbi évekhez hasonlóan idén sem lesz hiány kedvelt fellépőkből! A Kállay Saunders Band, a Honeybeast, Odett és Rúzsa Magdolna is koncertet ad az ingyenes fesztiválon. Itt lesz a 12 tagú a capella együttes, a Budapest Voices, az X-Faktor felfedezettje, Horányi Juli és a Az országos közönségkedvencek mellett a népszerű pécsi bandák sem hiányozhatnak: a Psycho Mutants már hét éve, hogy berobbant a város könnyűzenei életébe, a Funktomas Pécs 2012-es évjáratú funky-zenekara, de a Band of StreetS, a Jazzimpair, a Stereo Kollektiv, a Drope, a Pixelplants, a Gézakékazég és a Boja is pécsi kötődésű.

Hirdetés