13 C
Pécs
szombat, április 20, 2024
KezdőlapKultZónaHárom napra visszakapjuk a Toxic-életérzést, igazi rocklegendák jóvoltából!

Három napra visszakapjuk a Toxic-életérzést, igazi rocklegendák jóvoltából!

Tény, hogy Pécsett rengeteg tehetséges zenész él, ezt támasztja alá a sok-sok koncert, amit a városban tartanak: mindegy, hogy az ember a klasszikusokat, az újhullámos műfajokat, vagy épp a jó kis diundisüt részesíti előnyben, itt mindig találhat kedvére való programot. Viszont meg kell jegyezzük, a városban a hard rock és punk rajongói ma nem sok helyen tudnak tisztességesen hajat rázni. Most érkezett híreink azonban nekik kedveznek: Orfűre költözik 3 napra a régi Toxic klubból ismert őrületes hangulat! 

Korábban írtunk róla, hogy azért akadnak még a Toxic, a PEK, a Gyár, a Hard Rák Café és a Dirty Biker Bar bezárása óta is vérbeli rockereknek való helyszínek a pécsi éjszakában, de észrevehetően kevesebb van belőlük, sőt legutóbbi gyűjtésünk óta tovább fogyatkoztak.

Ezért remek hír, hogy Orfűn júliusban, egy 100 százalékig hardcore punk buli keretében 6 nemzetközi és 24 hazai zenekar játszik majd két színpadon, csütörtöktől szombatig! Olyan előadókkal találkozhatunk majd, mint az Agnostic Front, a Marky Ramone’s Blitzkrieg és a The Exploited. Természetesen nem hiányozhatnak a hazai kedvencek, mint a Prosectura, a Macskanadrág és a HétköznaPI CSAlódások sem.

Programbontás és jegyek a fesztivál közösségi oldalán

Egy kis kedvcsináló:

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő