Hódít az ajándékutalvány!

Közel duplájára nőtt a tavalyi évhez képest azok száma, akik ajándékutalványt vásároltak a Zsolnay Örökségkezelő NKft.-nél. A sokoldalúan felhasználható utalvány tökéletes választás például születésnapra, ballagásra, pedagógusnapra, ráadásul nemcsak magánszemélyek vásárolják, hanem cégek is szívesen ajándékozzák meg kultúrával a dolgozóikat. 

– Ha élményt adunk ajándékba, az biztosan egyedi. Ezzel az utalvánnyal igazi kulturális élménnyel lephetik bárki a szeretteit, és nem kell többé azon törnie a fejét, hogy milyen ajándékot vásároljon – mondja Vincze Balázs, a ZsÖK ügyvezetője.

Panoráma Cella Septichora bejárat

Az ajándékutalvány felhasználható programokra (koncert, színház), pontosan a Kodály Központban a ZsÖK NKft. és a Pannon Filharmonikusok által szervezett koncertekre, a Zsolnay Kulturális Negyedben pedig a ZsÖK NKft. által szervezett rendezvényekre, beleértve a Planetárium és a Varázsóra előadásait is. Megtekinthetők vele a Negyed állandó kiállításai: A Zsolnay Aranykora – Gyugyi-gyűjtemény, a Rózsaszín Zsolnay kiállítás, a Zsolnay család- és gyártörténeti kiállítás, a Zsolnay Mauzóleum, a Labor – Interaktív Varázstér, a Bóbita Bábmúzeum és a Pécsi Galéria m21. Az utalvány számos belvárosi helyszínre, látnivalóra is érvényes, így aki tüzetesebben szeretné felfedezni Pécs értékeit, biztosan nem csalódik! Az utalvánnyal bejárhatók a pécsi világörökségi helyszínek (Cella Septichora Látogatóközpont, Ókeresztény Mauzóleum), a Középkori Egyetem, a Pécsi Galéria és érvényes a Művészetek és Irodalom Házában is. Megvásárolható a felsorolt helyszíneken, 500, 1000 és 2500 Ft-os címletekben, érvényességi ideje 2016. december 31. Egy ajándék, amit öröm adni, de még jobb kapni!

IMG_9892-k

Hirdetés