Hűsölj a Zsolnay Negyedben!

Hirdetés

5+1 indokunk van, hogy a nagy melegben miért a Zsolnay Negyed a legjobb választás!

Klimatizált kiállítások

Kellemes hűvös fogadja a látogatókat a Zsolnay örökséget bemutató kiállításokon és a Planetáriumban is, hála a légkondinak. Így nyugodt tempóban lehet megcsodálni a kiállításokat és kényelmesen élvezni a látványos csillagászati bemutatókat.

Párakapuk

A Zsolnay Negyedben sétálva a Major utcai bejáratnál, a Boltok utcájában, a gesztenyefás sétányon, valamint a Zsolnay Kisasszonyok terén és hűsítő párakapu alatt sétálhatnak át a felfrissülésre vágyók.

Napvitorlák

Nemcsak látványosak, de árnyékot is adnak a Zsolnay Negyed napvitorlái. Az eddigi négy helyszín ettől a hétvégétől egy ötödikkel is bővül, ugyanis a Látogatóközpont elé is kikerülnek az árnyékolók. Különösen népszerű a játszótérnél lévő napvitorla, hiszen így a gyerekeket nem kell félteni a napszúrástól.

Üde zöld gyep

Sok helyen látni száraz, kiégett parkokat, de a Zsolnay Negyed füves részei most is hívogatnak a piknikezésre! A rendszeres öntözésnek köszönhetően üdén zöldellnek, és sokszor a látogatók is szívesen az öntözők közelébe állnak egy kis felfrissülésért.

Hűsítő séta akció!

Fedezd fel a Zsolnay Negyedet idegenvezetőnk segítségével, aki elmeséli a legérdekesebb történeteket, a séta végén pedig ajándék limonádéval várunk! Indulás minden szombaton és vasárnap 11-kor, a Zsolnay Negyed Északi Infopontjáról.

(x)

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét