Ingyenes családi nap két helyszínen!

Hirdetés

Többek között Vastag Csaba és Deniz is fellép június 2-án, a pécsi Családi Napon. A rendezvény két helyszínen, a Budai Vám melletti füves területen és Uránvárosban várja a látogatókat.

A VI. Pécs-Keleti Családi Napon déltől helyi tánccsoportok és kórusok mutatkoznak be a színpadon, majd 14.25-kor köszöntőt mond Decsi István, Pécs alpolgármestere. A köszöntő után a Receficélők szórakoztató koncertje következik, amelyen könnyed hangvételű népdalfeldolgozásokat adnak elő gyerekeknek és szüleiknek. Majd a Komlói Fekete Láng & Chache Rom előadását követően a kétszeres Fonogram-díjas magyar rapper, énekes és dalszövegíró, Deniz ad élő koncertet, amit a Pécsi Fordan Táncklub bemutatója követ. 18.55-kor beszédet mond Hoppál Péter, Pécs országgyűlési képviselője, majd az X-Faktor első évadának győztese, Vastag Csaba ad koncertet. Napközben többek között csillámtetoválás, arcfestés, katonai ügyességi pálya és íjászat várja a gyerekeket.

A VI. Uránvárosi Családi Napon az Uránbányász téren 13.15-től a Hangerdő Társulat interaktív, zenés gyermekelőadást tart. A Vacsorázz nálunk című műsor tulajdonképpen egy akciómese, amely során a főzés kerül terítékre. A séf mindent tud, a kukta a tökéletlen segítség, a jókedv és a muzsika garantált.

Ezt követően fellép többek között a Brass and Roll és a kulturált borfogyasztást hirdető a cappella formáció, a Vivat Bacchus. 17.15-től kerekasztal-beszélgetés hallható a PSN Zrt. sportolójával. Erre a helyszínre is ellátogat Decsi István és Hoppál Péter, a nap sztárvendégei ugyancsak Deniz és Vastag Csaba lesznek.

Napközben az Ybl Miklós utcában járműbemutató, a Szilárd Leó parkban pedig színes családi programok várják a látogatókat, többek között légvárak, trambulin, rodeóbika és kézműves játszóházak. Lesz pónilovagoltatás és állatsimogató, de a mozgás sem maradhat ki: streetball bajnokságot tart a Rátgéber Kosárlabda Akadémia.

Részletes programok:

ITT és ITT

(x)

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét