11 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapKultZónaKamarás Iván – Egy fess pesti este

Kamarás Iván – Egy fess pesti este

Színház, koncert, könny, sóhaj és egyebek… mindez Kamarás Iván és zenekara estjén! A 20–60-as évek magyar zenéi gypsy-swing-lüktetéssel! Egy fess pesti este szeptember 6-án, a Zsolnay Negyed E78-as koncerttermében.

Kamarás Iván korosztályának egyik legnépszerűbb és legfoglalkoztatottabb színésze. Az EGY FESS PESTI ESTE nem egy hagyományos színész koncert-est. A 20–60-as évek lüktető, magyar zenéi – nem csak filmzenéi, a Meseautótól, a Jamaikai trombitáson át, a Kicsit szomorkás a hangulatomtól, a Villa Negráig.

A dalok a múltba repítenek ugyan, de az Egy FESS BAND zenészei leporolják azokat, gypsy-swing-lüktetést adva nekik, igazi zenei csemegét kínálva rántják le a sok évtizedes pókhálót. Nevetés, könny, sóhaj és egyebek… Budapest Bár- és Kamarás Iván-rajongóknak kötelező, a többieknek kiemelten ajánlott.

Semmiképpen nem hagyományos „poros” színészanyag, félig elszavalt dalokkal, jelenetekkel. Természetesen a kor dalai adják a produkció gerincét, de ahogy a dalok is frissebb, izgalmasabb köntöst kapnak, a műsor szerkezete is eltér a „szokásos” színészestektől. A színpadon nem Kamarás Iván színész, hanem Iván, aki pátosztól mentes saját véleményét, humorát is megmutatja.

Azt az arcát, amit csak kollégái, barátai és családja ismernek. Iván nem fél tabukat döntögetni, a kor nagyjairól diszkrét, a szakmában szájról szájra járó, olykor személyes történeteket megosztani, korabeli őszinte „hangokat” megszólaltatni egekig magasztalt filmekről, dalszövegekről. A néző tulajdonképpen bepillanthat a múlt izgalmas kulisszái mögé, Iván őszinte véleményével és közvetlen humorával. Igen, lesz itt minden: színház, koncert, könny, sóhaj és egyebek… És persze fantasztikus dalok és felhőtlen szórakozás, EGY FESS PESTI ESTE, ahol az egész család szórakozik.

Jegyvásárlás: ITT

(x)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő