13 C
Pécs
szombat, április 20, 2024
KezdőlapFesztKészíts egyedi, világító ékszert a Fényfesztiválon!

Készíts egyedi, világító ékszert a Fényfesztiválon!

Pompázz fényes jelmezben, ragyogó díszekkel és világító ékszerekkel a Zsolnay Fényfesztiválon! Ingyenes foglalkozásunkon biztosítjuk számodra a szakértő segítséget és az alapanyagokat is! Miután feldíszítetted magad a fénycsodákkal, irány a fesztiválindító Fénykarnevál, ahol együtt ragyoghatjuk be az éjszakát!

A Fénybütykölde programon LED-ek és elemek felhasználásával készíthetnek maguknak a Zsolnay Fényfesztivál látogatói egyedi fényékszereket, fülbevalót, karkötőt, hajcsatot vagy nyakláncot, de különböző fényjelmez kiegészítők és ruhadíszek, például kitűzők is kreálhatók.

Nyolcfős profi csapat nyújt segítséget az alapanyagok – LED-szalagok, hajlított drótok, hordozható LED-ek – közti eligazodásban és a felhasználásukban. Minden a résztvevők kreativitására van bízva és persze az is rajtuk áll, hogy milyen színben szeretnének ragyogni. A legbátrabbak akár egész testüket is LED-szalagba tekerhetik!

A világító eszközök teljesen biztonságosak, a Fénybütyköldébe gyerekektől a nyugdíjasokig mindenkit várnak, 10 éves kor alatt szülői kísérettel! A foglalkozás a Sétatéren, a Szepessy Ignác-szobor mellett zajlik a fesztivál mindhárom napján, június 30-án 16.00–21.00, július 1-2-án 18.00–21.00 között.

Érdemes már a pénteki foglalkozáson részt venni, hiszen így a Fénykarneválon már az új fénydíszekben ragyoghatnak a résztvevők! Június 30-án 21.15-től a Sétatérről indulva a társaság vidám és hangos menete végigjárja a Fény Útjának fontos állomásait, ekkor kapcsolják fel az első fényeket, hogy aztán együtt vesse bele magát mindenki a fesztivál forgatagába.

(x)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő