10 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapHírzónaKi lesz "Az év lakberendezője"?

Ki lesz „Az év lakberendezője”?

Megújult Az év lakberendezője címért kiírt pályázat: idén azok is indulhatnak rajta, akik nem tagjai a Lakberendezők Országos Szövetségének (LOSZ).

Minden magyarországi, minimum középfokú OKJ-s lakberendező végzettséggel rendelkező személy beadhatja pályamunkáját egyénileg lakberendező és pályakezdő lakberendező kategóriában, illetve idén új kategóriában, akár csoportosan is 2013. január 4-ig – közölte a kiírás kommunikációjával foglalkozó cég kedden az MTI-vel.

A pályaművek értékelését, elbírálását neves szakemberekből álló zsűri – Bálint Imre Ybl-díjas építész, Szenes István Ybl-díjas belsőépítész, Slézia József művészettörténész, Ebedli Gyula belsőépítész és Pozsonyi József belsőépítész – végzi.

A LOSZ 2003-tól minden évben pályázatot ír ki tervező tagjai számára Az év lakberendezője címmel, 2007-től Az év pályakezdő lakberendezője cím odaítélésének lehetőségével. Idén nemcsak a lakberendezők szakmai elismerését és a magas minőségi színvonalon végzett lakberendezői munka díjazását tartják fontosnak, hanem a magyarországi lakberendezői szakmának az újrapozícionálását és megbecsülését is.

A pályázati feltételekről részletesebben a www.lakberendezok.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő