Hirdetés

Pénteken startolt el a 24. Harkányi Szüreti Fesztivál, ahol híres zenekarok, énekesek, és számos program várja az odalátogatókat. 

A fesztivál első napja a Szabó család műsorával kezdődik, majd a Roy és Ádám trió veszi át a színpadot.

Este fél kilenctől a Kicsi gesztenye előadói, vagyis a TNT lép színpadra, majd fél 11-kor Dj Dominique áll a pult mögé, akit Dj Heszi vált majd, a legmenőbb retró slágerekkel.

Szombaton 11 órától a Gasztroszínpadhoz várják a gyermekeket, ahol Tompeti és Barátai, majd a Harka Dalkör zenél. Háromnegyed egykor a Der Harkanyer Singvögel Khor Horvát Nemzetiségi Énekkar adja elő műsorát, fél kettőtől pedig a Szivárvány Népdalkör és Tubikus Tambura Zenekar várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt, majd kettő órától a Nefelejcs Bábszínház ad műsort a gyermekeknek.

A Nagyszínpadon délután három órakor kezdődnek a programok a Nika Se Perimenoval, ugyanis Delhusa Gjon lép majd színpadra, akit Zalatnay Sarolta követ.

Öt órától a legjobb boros nótákat hallhatja majd a közönség egy pécsi együttes, a Vivat Bacchus előadásában. Fél 6-tól Vincze Lilla és a Napoleon Boulevard zenél majd, fél kilenctől pedig afrikai hangulat veszi birtokba a fesztivált, ugyanis érkezik Szikora Robi és gidái, és a KFT, majd az esti hangulatról a Royal Zenekar gondoskodik.

Vasárnap háromnegyed háromkor a Szüreti mozzanatok, majd Tihanyi Tóth Csaba látható a Gasztroszínpadon, aztán negyed hatkor elindul a szüreti menettánc a művelődési háztól.

A Nagyszínpadon hét órától a Nihil Chips zenél, a fesztivált pedig Nagy Feró és zenekara, a Beatrice zárja.

(Kiemelt kép: varos.harkany.hu)

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét