„Kire ütött ez a gyerek?” – alkotói pályázat

Pályázati felhívást hirdet a Zsolnay Örökségkezelő NKft. és a MeseTérKép csapata kreatív, alkotó kedvű gyerekek és felnőttek számára.

„Amíg kicsi voltam és okos és kedves és szép, mindig tudták, hogy kire hasonlítok. Amióta nagy vagyok és nyegle és idétlen, hogy csak ülnek és sóhajtoznak, hogy kire ütött ez a gyerek.” (Janikovszky Éva)

Olyan pályaművekkel lehet jelentkezni, amelyek kapcsolódnak a fenti idézethez, gyerekek-szülők-nagyszülők közötti hasonlóságokról, kapcsolatokról, közös élményekről szólnak és – lehetőség szerint – generációk közös alkotásaként születnek. Alkotói korhatár nincs.

Témafeldolgozás: rajz, festmény, montázs, szobor vagy a média (fotó, kisfilm) eszköztárának felhasználásával. További megkötés nincs, mert a kreativitásé a főszerep.

Beadási határidő: 2018. május 20. és augusztus 10. között. Személyesen: Zsolnay Kulturális Negyed Északi Infopont. Postán: 7603 Pécs, Pf.:27. További információ: meseterkep@gmail.com

Eredményhirdetés és ünnepélyes díjátadó: a Szamárfül Fesztiválon, Pécsett a Zsolnay-negyedben, 2018. augusztus 19-én. Az alkotókat VIP-sarokkal várjuk, a pályaművekből a fesztivál idejére kiállítás nyílik.

(x)

Hirdetés