Hirdetés

Erős lesz az őszi szezon a pécsi zenei programok terén, mutatjuk, hogy mi az, amiről semmiképp se maradj le szeptember-októberben!

Aranyakkord Kiss Tibivel

Kiss Tibi ezúttal a Quimby nélkül, csupán Vastag Gáborral és egy szál gitárral érkezik Pécsre! Az Aranyakkord egy dalkeltető, a pillanat szülte számok otthona. Szobazene-hangulatú koncert szeptember 19-én a Zsolnay Negyed E78-as koncerttermében!

https://www.e78.hu/programok/aranyakkord-kiss-tibi-es-vastag-gabor

ByeAlex – Cselló és zongora

ByeAlex szerzői estje Demkó Mátyás klasszikus zongoraművész és Friderikusz Péter csellista kíséretében október 25-én az E78-ban!

https://www.e78.hu/programok/byealex-csello-es-zongora

Budapest Bár

Szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival újra Pécsre érkezik a Budapest Bár! Hét zseniális énekessel, köztük a vendégként fellépő Jordán Adéllal varázsolják el a Kodály Központ közönségét október 12-én.

https://www.kodalykozpont.hu/programok/budapest-bar

RÁADÁS! Boban Marković Orkestar – vendég: Básits Branka

Boban már vagy két évtizede Szerbia legjobb trombitásának számít, a Songlines zenei magazin szerint a világ legjobbja is. Zenekara mindent elért, amit csak lehet a világ ezen szegletében; díjak sokasága, több százezer eladott lemez, klub- és fesztiválkoncertek százai, rajongók tízezrei követik örömzenélésüket, bárhol is játszanak Európa országaiban… Pécsett a nagy érdeklődésre való tekintettel duplázni fog október 26-án a Kodály Központban!

https://www.kodalykozpont.hu/programok/raadas-boban-markovic-orkestar-vendeg-basits-branka

(x)

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét