7 C
Pécs
csütörtök, április 18, 2024
KezdőlapArtKoronavírus: elmarad a ZSÖK összes rendezvénye, de online programokkal készülnek

Koronavírus: elmarad a ZSÖK összes rendezvénye, de online programokkal készülnek

A hétfőn bejelentett szigorítások miatt minden helyszínen elmaradnak a pécsi Zsolnay Örökségkezelő NKft. programjai, ennek ellenére a ZSÖK szeretne pozitív élményekkel kedveskedni a pécsieknek online programokkal vagy kültéri látnivalók létrehozásával.

A koronavírus miatt bevezetett szigorító szabályozások értelmében november 11-től bezárnak a ZSÖK kiállításai, látnivalói, valamint szünetelnek a programok a Zsolnay Kulturális Negyedben, a Kodály Központban, a Művészetek és Irodalom Házában, a világörökségi helyszíneken, valamint a Pécsi Galériában a jelenlegi helyzet szerint az elkövetkezendő hónapban – tájékoztatta lapunkat a Zsolnay Örökségkezelő.

Sok programnak már megvan az új időpontja, amelyekre a megvásárolt jegyek érvényesek lesznek.

Az időszakos kiállítások kapcsán videók és online tartalmak készülnek, de a szervezők megvizsgálják annak lehetőségét is, hogy esetleg kültérről látható alkotásokat is közzétegyenek. Egyes programok kapcsán igyekszik kidolgozni a ZSÖK az online közvetítés lehetőségét. Ennek első állomása a Zsolnay Színház Reloaded * Háy János: A lány, aki hozott lélekből dolgozott című darab streamelése lesz.

A személyesen megvásárolt jegyeket a Művészetek és Irodalom Házában váltják vissza, valamint a Zsolnay Kulturális Negyed Látogatóközpontjában és a Zsolnay Infopont&Shopban.

Az online vásárolt jegyek a Jegymesternek ([email protected] címre) írt e-mail útján válthatók vissza.

A Zsolnay Infopont és Shopban a Zsolnay-termékek, ékszerek és ajándéktárgyak mellett lehetőség van megvásárolni a ZSÖK ajándékutalványát is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő