10 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapAbszolút PécsBaráti jegycsomag a ZSÖK intézményeibe

Baráti jegycsomag a ZSÖK intézményeibe

Kitűnő és hasznos új lehetőséget kínál Pécs, a kultúra városa augusztus 20-tól mindazoknak, akik fogékonyak és érdeklődők a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. (ZSÖK) működtetésében lévő intézmények állandó kiállításai, a közelmúltban megnyílt Zsolnay Mauzóleum, illetve a későbbiekben a projekthez csatlakozó partnerintézmények kulturális kínálata iránt.

A látogatóbarát jegycsomag lényege, hogy a vendég minél több helyszínre váltja meg a belépőjegyét, annál több kedvezményben részesül. Az akció a Cella Septichora Látogatóközpont, az Ókeresztény Mauzóleum, a Zsolnay Aranykora – Gyugyi-gyűjtemény, a Zsolnay Mauzóleum és a Bóbita Bábszínház – Bábmúzeum meglátogatása esetén kínál remek lehetőséget a takarékossággal egybekötött színvonalas kulturális kikapcsolódásra.

A lehetőség egyedülálló és valóban látogatóbarát, hiszen az érdeklődők maguk választhatnak a ZSÖK és partnerei által javasolt helyszínek és programok közül. A kedvezmény mértéke egyenes arányban növekszik az igénybe vett szolgáltatás mennyiségével, tehát két helyszín meglátogatása esetén 10, három esetén már 15 %-kal kevesebbet kell fizetnie a belépőkért. Az árengedmény a mennyiség további növekedése után szintenként 5 százalékponttal több, de hat (vagy annál több) helyszín esetében legfeljebb 30 % lehet.

A kínálat és kedvezmények köre folyamatosan bővül, ezért a naprakész részletekért érdemes felkeresni az információs és értékesítési pontokat (Kodály Központ, Zsolnay Negyed, Zsolnay Mauzóleum, Cella Septichora).

A Cella Septichora Látogatóközpont, az Ókeresztény Mauzóleum, a Zsolnay Aranykora – Gyugyi-gyűjtemény, Zsolnay Mauzóleum és a Bóbita Bábszínház – Bábmúzeum meglátogatása normál jegyárakkal számolva felnőtteknek összesen 4200, míg tanulóknak, nyugdíjasoknak, pedagógusoknak 2300 forintba kerül, a Látogatóbarát jegycsomagot igénybe vevőknek azonban csak 3150 vagy 1725 forintot kell ugyanezért fizetniük.

Forrás: Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő