Hirdetés

Mindenkinek jár egy kis „énidő”, és nincs is jobb alkalom erre, mint egy nap, tele jobbnál jobb programokkal! Ajándékozd meg magad csütörtökön kikapcsolódással, mutatjuk, hogy merre érdemes indulnod!

Délelőtt:

Készíts saját kiscicát tűnemezeléssel! Kézműveskedés jó társaságban, profi vezetéssel, ráadásul ingyenesen! Vár az Ügyes mami foglalkozás a Zsolnay Negyedben július 9-én 10 órától!

A részletekért kattints ide.

Délben:

Hogy ne kelljen messze menned, ebédelj meg a Zsolnay Negyedben! Tudtad, hogy a Room Bistrón kívül az újranyitott Zsolnay Étteremben is szuper menüajánlatok várnak? Utána pedig jöhet egy kávé valamelyik kávézó hangulatos teraszán!

Délután:

Hűsölj egyet a nyári melegben, miközben a csillagok közé repítünk! A Zsolnay Negyed klimatizált Planetáriumában 16 órától vár a Kalandozás a csillagos égbolton című bemutató. Az ultramodern látványtechnika mellett kuriózum az is, hogy nem felvételről megy az előadás, hanem a csillagász személyesen vezet be az égbolt titkaiba.

Este:

Wunderlich Józsefet egy ország zárta szívébe a Pál utcai fiúk Bokájaként, ezúttal pedig Kéméndi Tamás harmonikaművész társaságában lép színpadra! Zárd a napot egy látványos fényfestéssel színesített, igazi nyáresti szabadtéri koncertélménnyel!

A koncertről további információ ide kattintva érhető el.

(x)

Hirdetés