Mamma mia, micsoda koncert volt! ABBA-slágerek szimfonikus zenekarral koncertfilmen

Több éve hatalmas siker fogadja a Pannon Filharmonikusok ABBA-sorozatát. Az előadásokra a közönség pár óra alatt megvásárolta a belépőjegyeket. Most azonban nem lesz telt ház! A jelenlegi korlátozások közepette a zenekar nagyszerű lehetőséget kínál: a 2020. február 14-én a Kodály Központban rögzített felvételekből igazi pezsgő koncertfilmet készített, amelynek premierje 2021. február 14-én, vasárnap 20 órakor lesz.

Vannak olyan előadások, amelyeknek a sikere látszólag egyszerűen megfejthető: méltán megunhatatlan, világhírű dalok a könnyűzene világából, nagyszerű énekes előadók, ismert dallamok. Holott mindez nem elég ahhoz, hogy igazán magas minőségű tartalom legyen a fokozott érdeklődés mögött. A pécsi zenekar elsősorban Vass András állandó karmester, valamint Brandenburg Ádám hangszerelésében olyan magas zenei minőségű, szimfonikus zenekarra készült átiratot készített, amely a maga nemében példátlan. A közönség az online térbe helyezett koncertfilm révén valójában ezen különleges zenei élmény világpremierjének lehet most részese!

 

 

Természetesen azokat a közösségi élményeket, amelyeket a Kodály Központban a zenekar minden ABBA-előadás kapcsán, a muzsikán túl kínált a közönségnek, pótolni nem lehet. A zenekar azonban arra biztat, hogy kovácsoljunk előnyt a hátrányból. Mivel otthonunkban töltjük az estéket, így vasárnap este remek lehetőségünk lesz együtt énekelni a művészekkel és/vagy egy nagyot táncolni a kedvenc számainkra!

A koncertfilmre váltott jegyet még online ajándékként is elküldhetjük szeretteinknek.

A svéd popegyüttes legismertebb dalai csendülnek fel eredeti nyelven, angolul a koncertfilmen, a jó hangulatról a nívós átiratok, a zenei, színházi élet kiváló előadói és Bősze Ádám házigazda gondoskodik. Bősze Ádám a tőle megszokott humorral konferál, a filmet angol feliratozással külföldiek számára is élvezhetővé tették.

A Pannon Filharmonikusok szimfonikus zenekarát Illényi Péter vezényli.

Közreműködik Polyák Lilla, Malek Andrea, Náray Erika, Magyar Bálint, valamint Juhász Levente.

A zenekartól megszokott kiváló minőségű crossover-produkció valóban minden korosztálynak szól. Legyen ez a családi program vasárnap estére!

 

Jegyek ITT vásárolhatók.

Egy kis ízelítő pedig ITT érhető el.

(x)

Hirdetés