Megnéztük, mi a helyzet zenei fronton a koronavírussal

Hirdetés

A Pécsi Orgonaépítő Manufaktúra egy nagyon eredeti, jelen helyzetben nem mindennapi képet osztott meg Facebook-oldalán arról, hogy vigyázzunk egymásra és szeretteinkre. A fotón még az orgonasípok is maszkokat kaptak! Összegyűjtöttünk továbbá még pár remek videót is arról, milyen zenei megmozdulások és dalok emlékeznek meg a koronavírusról.

Íme a fotó:

És ha már a zenénél tartunk, találtunk egy remek videót arról is, hogyan zenésítették meg a koronavírust. Íme a Koronavírus etűd zongorára és fertőtlenítőkendőre. Érdemes követni a kottát és megfigyelni a részleteket klipben.

https://www.facebook.com/watch/?v=234694937717883

Nemrég arról is írtunk továbbá, hogy Presser Gábor minden magyar szívét megdobogtató szerzeményét, a Neked írom a dalt című slágert adják elő hazánk legnagyobb sztárjai hálából az értünk dolgozóknak. A klipben maga a szerző is feltűnik!

Hallgassátok!

És itt még nincs vége: megírtuk, hogy a KFT zenekar 80-as évekbeli egyik legnagyobb slágerét, a mai napig minden retróbuliban és esküvőn a hangulat csúcsán felcsendülő Afrikát dolgozta át egy antivírus videóban egyedi hangszerekkel, padlizsánnal, póréhagymával, sajtreszelővel. A végeredmény nagyon jó lett.

Nézzétek és hallgassátok!

https://www.facebook.com/watch/?v=278778863110225

A kiemelt kép forrása: Pécsi Orgonaépítő Manufaktúra Facebook

Hirdetés