Karrierje eddigi legnagyobb szabású koncertjére készül az Esti Kornél! Az ország egyik legnépszerűbb alternatív rockzenekara Beck Zoli (30Y) és Ember Márk színművész társaságában lép színpadra március 6-án a Kodály Központban.

Ez lesz a szextett első olyan fellépése Pécsett, amely során közismert dalaikból, illetve azokhoz illeszkedve egy tematikus program áll össze, amelyet Beck Zoli, a 30Y frontembere alkot meg és mesél el a közönségnek. A történet az éjszaka különböző fázisain keresztül nyújt betekintést az emberi lélek mélységeibe, a koncepcióhoz pedig az átdolgozott megszólalás mellett filmes alapokra helyezett vizuális elemek társulnak.

A mezőtúri gyökerű Esti Kornél zenekar 2006-os indulása óta folyamatos építkezéssel ér el egyre szebb eredményeket, pályáját egyre több telt házas koncert jellemzi, egyre nagyobb helyszíneken.

A Müpa Fesztivál Színház termében 2017-ben elfogyott minden jegy a fellépésükre, azóta tovább nőtt népszerűségük, nem kis részben 2018-as, eddigi legsikeresebb, ötödik nagylemezüknek köszönhetően. Az Eltűnt idő című remek album témái a tinikori indulás, majd az egyetemi évek jellegzetes problematikája után a korosodás útjára lépve az általánosabb létkérdéseket feszegetik.

A közérzet-dalokat a hazai színtér egyik legösszetettebb zeneisége emeli ki a mezőnyből, műfajai a lendületes indie rocktól a kifinomult art rockig terjednek a széles, mégis egységes skálán. Ezen az estén ráadásul nagyszabású körítéssel (iamyank elektronikájával, továbbá vonós és fúvós hangszerekkel megtámogatva) szólnak egy fiktív főhős történetének keretében az emberi élet értelméről, törékenységről, erőről, ösztönről vagy éppen elvágyódásról, új dolgok felfedezéséről.

Jegyvásárlás ITT!

(x)

Hirdetés