5 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapKultZónaNagyot zúz Komlón a Leander Kills metálbanda

Nagyot zúz Komlón a Leander Kills metálbanda

A komlói Zrínyi Ifjúsági Klub nemrég teljes felújításon esett át, azonban megőrizte hosszú évekkel ezelőtt kialakított egyedi stílusát és programjait. Jellemzően a rockzene klasszikusait felvonultató esteket, koncerteket tartanak itt. November 23-án az országszerte ismert Leander Kills zenekaré a színpad. 

A tatarozás vége előtt a klub bezárása körüli pletykák keringtek, amik szerencsére nem bizonyultak igaznak. Komlón egyre kevesebb szórakozóhely van ugyanis, alig pár egység tartja még a frontot, de ezek is csak korlátozott időben. A fiataloknak tehát már így is kevés lehetőségük van eljárni valahová. Ha a Zrínyi is végleg becsukta volna kapuit – talán nem túlzás azt állítani –, végleg kihalhatott volna az esti élet a városban. A rockkedvelők és szórakozni vágyók mázlija, hogy nem így történt, és a városiak közkedvelt szórakozóhelye továbbra is üzemel, az eddiginél még szebb, jobb formában.

A pénteken fellépő Leander Kills egy magyar metálegyüttes, melyet Köteles Leander énekes-gitáros alapított előző zenekara, a Leander Rising feloszlása után. Társai Czifra Miklós (Balkan Fanatik, Amigod) és Vermes András gitárosok, valamint Jankai Valentin (Blind Myself) dobos.

– A komlói koncert azért kiemelkedő a Leander Kills zenekar számára, mert még nem játszottunk soha a városban. Czifra Miklós gitárosnak azért is különleges élmény lesz, mert sok szálon kötődik a környékhez. Ő ráadásul két koncertet is végigjátszik aznap, hiszen a Leander Kills előtt fellépő Poison Alleyben is zenél. Ráadásul a komlói koncert lesz a november 30-i budapesti nagykoncert főpróbája – nyilatkozták lapunknak a Leander Kills zenészei.

Az eseményről többet IDE kattintva tudhatunk meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő