#neváltsvisszajegyet: segítsük a pécsi színházat

Rossz hír a színházrajongóknak, a Pécsi Nemzeti Színház elmaradt – március 11-től április 30-ig kitűzött – előadásainak pótlása idén már nem, csak a következő évadban lenne lehetséges. Azonban úgy döntött a PNSZ, hogy az elmaradt előadásokat nem tűzi ki új időpontban, de több lehetőséget is felkínál a jegy(vissza)váltásra, -cserére.

Mint írják honlapjukon olvasható közleményükben, a színházlátogatók jogosan jelezhetik visszatérítési igényeiket, mivel az elmaradt előadások jegyeinek és bérleteinek ára visszajár a nézőknek.

Azonban a színházat támogatva, mi is csatlakozhatunk például a #neváltsvisszajegyet mozgalomhoz, illetve jegyünket egy később felhasználható utalványra is válthatjuk.

A PNSZ arra kéri a nézőit, hogy munkájukat segítve töltsék ki a honlapjukon található űrlapokat június 20-ig.

Amennyiben ez nem történik meg, úgy tekintik, hogy színházjegyünk árát szeretnénk visszakapni.

A bérletesek ugyancsak rendelkezhetnek elmaradt előadás esetén bérletük árának arányos részéről (bérlethányad), ehhez is a honlapon található űrlapot kell kitölteni. Sőt, a bérlethányad árával támogathatjuk is a Pécsi Nemzeti Színházat, vagy a bérletrészt beválthatjuk szabadfelhasználású jegyre.

Az Ahogy Tetszik bérletek és a PNSZ Ajándékutalványok érvényességét pedig 2020. december 31-ig meghosszabbítják. Az Ahogy Tetszik bérletre már kiváltott, de elmaradt előadásokra szóló jegyeket 2020. december 31-ig kitűzött előadásokra cserélhetjük a színház jegypénztárában, az augusztusi évadkezdést követően.

A csoportos bérlet-, és jegyvásárlókkal közönségszervezők veszik majd fel a kapcsolatot.

A pécsi színház azt ígérte, június 20-át követően tájékoztatnak mindenkit a visszaváltás idejéről és módjáról.

További információ a ide kattintva olvasható.

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés