Pál Utcai Fiúk – Akusztik koncert

A Pál Utcai Fiúk zenekar valami újat álmodott! Az alternatív rockcsapat Szűcs „Qka” Krisztián, Dióssy Ákos és Albert Zoli közreműködésével akusztikussá varázsolja a PUF-dalokat! Az elmúlt 35 év kedvencei és a most készülő lemez újdonságai várnak a Zsolnay Negyed E78-as koncerttermében május 18-án!

„A fiúk a lányokkal táncolnak reggelig, gyerünk, kedves, mutassuk meg nekik!” – szól a Bál című ikonikus dal kezdő sora 1991-ből. Kevés együttes mondhatja el magáról, hogy 35 év után is a topon van, de a Pál Utcai Fiúk zenekar – ami 1983 nyarán alakult barátokból, iskolatársakból – a mai napig tartogat meglepetéseket.

A pécsi közönség május 18-án este 20.30-tól a Zsolnay Piknik egyik kiemelt koncertjén élheti át az örökifjú energiát. Az ülős, akusztikus koncerten hallható dalválogatás a PUF több mint 35 éves múltját egyszerre foglalja össze, értelmezi újra és ünnepli. Hallhatók lesznek dalok a kezdetek kezdetéből és a jelenből egyaránt, hiszen a készülő új PUF-lemezről is eljátszik majd egy pár dalt a zenekar.

Jegy és részletek: https://www.e78.hu/programok/pal-utcai-fiuk-akusztik-koncert

(x)

Hirdetés