10 C
Pécs
szerda, április 24, 2024
KezdőlapKultZónaPécs után ismét Magyarországon koncertezik Seal

Pécs után ismét Magyarországon koncertezik Seal

Tavalyi pécsi koncertje után idén a fővárosban lép fel Seal: a háromszoros Grammy-díjas brit soul és rhythm & blues előadó július 3-án a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.

Seal meghosszabbított világkörüli turnéja keretében játszik nyáron Budapesten. Az énekest Mark Summerlin gitáros, Marcus Brown basszusgitáros és Steve Sidelnyk dobos kíséri a koncertsorozaton. Legutóbbi albuma Seal 6: Commitment címmel tavaly szeptemberben jelent meg. A koncertet a ShowTime Budapest rendezi.

A dalszerző-előadó tavaly júliusban az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) évad keretében a pécsi Expo Center szabadtéri színpadán lépett fel nagy sikerrel. Seal 2005-ben már zenélt a Papp László Budapest Sportarénában, 2008-ban pedig a szintén fővárosi Syma csarnokban adott koncertet.

Az eddig 15 millió albumot eladott művész első nagy sikerei a kilencvenes években születtek; Killer és Crazy című dalai nagy slágerek lettek, emellett a Prayer for the Dying, a Grammy-díjas Kiss from a Rose, a Don’t Cry és a Love’s Divine is rendkívül népszerű lett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő