5 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapKultZónaPécsi Napok: Megint nagy buli lesz szeptemberben!

Pécsi Napok: Megint nagy buli lesz szeptemberben!

Szeptemberben sem fogunk unatkozni, a Pécsi Napok keretében a legnépszerűbb hazai fellépők és pécsi kedvencek váltják egymást a színpadon a 30Y-tól a Kiscsillagig!

A Pécsi Napok a régió legnagyobb múltú összművészeti fesztiválja, az ingyenes rendezvény idén szeptember 16–25. között zajlik. A 16-án induló gasztro hétvégéhez 19-étől változatos programok, koncertek társulnak a pécsi Dóm téren és a Rózsakertben.

IntimTornaIllegal
Intim Torna Illegal

A nemzetközi vonalat erősíti a Mario & The Teachers koncertje, de Pécsre érkezik az európai blues színtér egyik legkülönlegesebb előadója, a Ripoff Raskolnyikov Band is. Olyan hazai és pécsi kedvencek lépnek színpadra, mint a Kiscsillag, a 30Y, az Intim Torna Illegál, Takáts Eszter zenekara, a Bagossy Brothers Company, a Mongoose Limit, a Besh o droM, a Junkie Jack Flash és a Boja. Népzenéből sem lesz hiány: fellép a Köztársaság Bandája és lesz Rendhagyó Prímástalálkozó is. A szervezők a gyerekekre is gondoltak, a legkisebbek részt vehetnek Bíró Eszter Állati zenés ABC koncertjén és az Iszkiri gyermekzenekar előadásán. A zenei programok mellett látható lesz a Mistral Sport Egyesület Twirling és Mazsorett csoportjának bemutatója és A halálra táncoltatott lány című utcai performance. Szeptember 22-én az autómentes nap programjain is részt vehetnek a látogatók.

Részletes információ ITT található.

 

Kiscsillag2016
Kiscsillag
BíróEszter_ÁllatiABC_01
Bíró Eszter
foto: www.gaborlajos.ro
Bagossy Brothers (foto: www.gaborlajos.ro)
30Y_02
30Y

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
BeshODrom
RipoffRaskolnyikovBand
Ripoff Raskolnyikov Band
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő