5 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapAjánljukPOSzT: Hétvégén is pörögnek az események!

POSzT: Hétvégén is pörögnek az események!

Az utolsó kanyarba érkezett a POSzT, de még a hétvége sem jelenthet akadályt abban, hogy jobbnál jobb programokkal szórakoztassák a pécsieket. Szombat este még az is kiderül, kik voltak a legjobbak a népszerű fesztiválon!

A Művészetek és Irodalom Házában szakmai beszélgetéssel kezdődik a nap, Lévai Balázs a „Látszatélet” művészeivel társalog délelőtt tizenegy órától, majd déltől a „Falu Rossza” alkotóival.

A Zsolnay-negyedben hangverseny is lesz délután három órától, ahol közreműködik José Gallardo – zongora, Thorsten Johanns – klarinét, a Kelemen kvartettben.

A Bóbita Bábszínház óriásbábosai szintén felvonulnak a belvárosban, ők délután fél 6 és fél 7 között járják végig a Szent István tér – Széchenyi tér – Színház tér útvonalat, hogy az aznapi versenyelőadást egy záró produkcióval harangozzák be a Pécsi Nemzeti Színház előtt.

A Csorba Győző Könyvtár ugyanúgy három helyszínen, több programmal várja a könyvek szerelmeseit, a Szent István téri KönyvTerasz helyszínén pécsi szerzőkkel is találkozhatnak az olvasók.

További információk itt találhatóak.

Végül lezárják a nagyszabású eseményt a Kodály Központban, az ünnepélyes díjkiosztó gála este héttől lesz, ahol a fesztivál legjobbjait díjazzák különböző kategóriákban, erről itt lehet bővebben olvasni.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő