Quimby, Lovasi, Péterfy Bori – jönnek a nagyágyúk!

Hirdetés

A magyar könnyűzene legnépszerűbb előadói látogatnak Pécsre, fergeteges koncerteken mulathatunk novemberben és decemberben! Ne maradj le róluk!

Lovasi András: Tűzijáték délben

A legszemélyesebb dalok hallhatók Lovasi András második szólólemezének bemutató koncertjén! „Néhány régi barátom segítségével játszom el az új szólóalbum dalait, lesz néhány kedvencem az előző 2001-es lemezről, de válogatok olyan Kispál és a Borz, Kiscsillag dalokból is, amelyek személyesebb hangúak, és végül lesz egy-két feldolgozás általam nagyra becsült előadóktól is.” Lecsupaszított, mélyről jövő dalok várnak a Kodály Központban, november 15-én!

Quimby – Ékszerelmére 20

Jubileumi Quimby koncert Pécsett! 20 évvel első albumuk, az Ékszerelmére után a Quimby tagjai visszarepítenek mindenkit az ezredfordulóra! Az időgép november 23-án este indul a Zsolnay Negyed E78-as koncertterméből! Legyen a gépnek halleluja!

Péterfy Bori & Love Band – Másfél Milliárd Másodperc

Péterfy Bori jubileumot ünnepel: életének másfél milliárdodik másodpercét haladja meg idén, ezért ünnepi, ülős-akusztikus-pszichedelikus koncertet tart a Kodály Központban! December 13-án a Love Band mellet színpadra lép Péterfy Gergely író és a slammer-rapper Saiid is!

Jegyvásárlás és részletek: www.pecsprogram.hu

(x)

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét