Hirdetés

Pécsett idén is minden lehetőségünk megvan rá, hogy rendkívüli, sőt felejthetetlen legyen a gyereknap. Méghozzá nem csak a gyermeknek, hanem az egész családnak. Lássuk, milyen programokkal kedveskedhetünk szeretteinknek Pécsett és környékén. 

Richter Flórián Cirkusz – Full adrenalin 05.27-ig!

A Richter Flórián Cirkusz Full adrenalin című előadása igazi szórakozás az egész család számára, ahol a tradíció és az extrém cirkuszvilág találkozik egymással. Többek között motoros bemutató, bohócműsor, állatidomárok várják a közönséget gyereknapon is. Különlegessége a május 26-i előadásnak, hogy Gyereknapi Ki Mit Tud is tartozik majd hozzá, melyre május 25-ig lehet jelentkezni. A cirkusz részletes műsoráról ITT, a Ki Mit Tudról pedig ITT olvashatunk.

Pécsi Városi Gyereknap 05.26.

Idén is az Expo Center fog otthont adni a városi gyereknapnak, 10 és 18 óra között. A részletes programról ITT írtunk. Habár a cirkuszi előadásokra már elkelt minden jegy, a keretprogramokra továbbra is mindenkit várnak a szervezők. Kreatív foglalkozások, kinti ételudvar, sportprogramok, arcfestés, oroszlánsimogatás, ugrálóvár, különböző bemutatók és kitelepülők is elérhetőek lesznek.

Postavölgyi Falunap és Aprómarok Gyereknap 05.26. 

Finom ételekkel és italokkal, játékokkal, kézműves programokkal, kincskereséssel, rajzversennyel, tombolával várnak kicsiket és nagyokat Postavölgyben 10 órától este 8-ig. A további programokról IDE kattintva értesülhetünk.

Együtt épít a család 05.26.

Délelőtt 10 és 12 óra között a Zsolnay Kulturális Negyedben együtt építhet a család, hogy ezzel is több időt töltsön együtt felnőtt és gyerek a vasárnapi gyereknapi programkavalkád előtt. A szervezőcsapat igyekszik megmutatni, hogy a Duplo játékkocka több mint egyszerű építő-, vagy szerepjáték! A színes kockák most a közös játékot segítik kicsit másként. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. További részletek és előzetes regisztráció ITT.

Gyereknap és kreatív műhelykiállítás 05.27. 

Gyermeknap alkalmából izgalmas és játékos örökségtúrára hív minden családot a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. A túra témája a római gyerekek világa lesz. A programról további részleteket tudhatunk meg IDE kattintva.

Forrás: Világörökség Pécs  

Családi Sportnap az Állatkertben 05.27.

A pécsi állatkerti séta során különféle játékos-sportos, részben az állatok mozgásformáival kapcsolatos állomások várnak a résztvevőkre. A program célja, hogy minél szélesebb korosztályt megszólítsanak, mozgásra bírjanak. Természetesen a résztvevők között kisebb-nagyobb ajándékokat osztanak, illetve sorsolnak ki a szervezők. ITT olvashatjuk a részleteket.

Gyermeknap a Pécs Plazában 05.27. 

10 és 18 óra között vidám, színes, ingyenes programokkal várják a gyerekeket és kísérőiket. Kézműves foglalkozások, zene, bohócok, állatok, játszóház, mi kell még? Az egész napos programot a helyszínen kihelyezett plakátokon és IDE kattintva láthatjuk.

Baba Gyereknap és Piknik a Pécsi Pagonnyal 05.27.

A Pécsi Pagony és a Kisház Kávézó összefogott, és egy rendhagyó Gyereknapi Pikniket szervezett a Civil Közösségek Háza hangulatos árnyas udvarára, ahova most elsősorban a kisbabás-kisgyerekes családokat várják egy kellemes délelőtti programra, 9 és 13 óra között. Minden friss szülőnek érdemes lehet ellátogatnia a rendezvényre, itt ugyanis tényleg minden a babákról fog szólni! A program részletei ITT.

Kiemelt képünk illusztráció

Családi játszótér 05.27.

Szintén kellemes délelőtti programot szerveznek a PKK Belvárosi Közösségi Térben 9 és 12 óra között. Sok kézműves foglalkozással, diafilmvetítéssel készülnek mindenki számára, hogy a családok együtt tölthessék a gyereknapot. ITT láthatjuk a további információkat.

Gyermeknap a játszótereken 05.27.

10-től 17 óráig aszfaltrajzverseny, evőverseny, trambulin és ugrálóvár lesz a Siklósi úti és Németh László utcai játszótereken. A környezettudatosság nevében újrahasznosítással kapcsolatos kézműves foglalkozást is szerveznek a kicsiknek, IDE kattintva láthatunk további részleteket.

Ha valaki egy kicsit kimozdulna Pécsről, de nem szeretne túl messzire menni…

Gyermeknap a Siklósi Várban 05.26.

10.30 és 15 óra között Tamás Éva Játéktára, Hangerdő Társulat, Kőhalmi Ferenc udvari bűvész, vásári komédia, lovagrend-bemutató, légvár, arcfestés, kézműves foglalkozások várják a gyerekeket. A programot részletes bontásban ITT találjuk.

Gyereknap a Pécsváradi Várkertben 05.27.

9 és 14 óra között a Palinta Társulat interaktív koncertje, kézműves játszóház, csillámtetoválás, arcfestés, Haj-Szín-Pad, lufihajtogatás, akadályverseny várja a gyerekeket a pécsváradi várkertben. A programról további információk ITT.

Forrás: Pécsváradi vár

GyereknapoZOO 05.27.

A komlói miniállatkert 10–18 óra között várja az állatimádókat. A látogatók számíthatnak kézműveskedésre, arcfestésre, látványetetésekre és persze játékokra. ITT informálódhatunk a részletekről.

Kökényi Gyermeknap 05.27.

Játékokkal, versenyekkel és meglepetésekkel várnak minden gyermeket és felnőttet a Kökényi Művelődési Házban és környékén 15 és 19 óra között. Az eseményhez kapcsolódó linket ITT találjuk.

Állati Gyereknap 05.27.

Válogathatnak az állatbarátok a jobbnál jobb programok között, hiszen a pécsi és a komlói állatkertek mellett az erdősmecskei Repzootic is várja őket délelőtt 10 és délután 5 óra között hüllőkkel, emlősökkel, madarakkal, rágcsálókkal és játékokkal. IDE kattintsunk további információért.

Forrás: Repzootic
Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét