Retro könyvvásár – idén utoljára

Idén utoljára tárják ki a Retro könyvvásár kapuját a Csorba Győző Megyei – Városi Könyvtár munkatársai december 17-én, Pécsett, a Király utca 9. szám alatt.

Ezen a szombaton is megtekinthető lesz Kálmándy Ferenc “Advent – Tél” című fotókiállítása, folytatódik a retro hanglemezvásár a nemrég kialakított “hanglemezkirakat” előtt. Mindezeken túl a szervezők egy igen látványosnak ígérkező meglepetéssel is készülnek a kapualjban.

A minőségi régi regényeket, versesköteteket, gyermek- és ifjúsági könyveket, képzőművészeti albumokat, szakkönyveket, hanglemezeket és hangkazettákat kínáló Retro könyvvásár Adventi hangulatot igyekszik teremteni a kapualjba, hogy a várakozás és a karácsonyi készülődés közepette is legyen egy hely, ahol retro hangulatba lehet kerülni pár percre/órára. A retro hangulathoz régi lemezjátszó, valamint az 1950-es évekből származó rádió is hozzájárul.

A sokszáz megvásárolható kötetből a szervezők ezúttal a karácsonyi ajándékozásra is gondolva képzőművészeti könyveket fognak összegyűjteni a “szürke bőröndbe”.

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés