3 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapKultZónaRudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter érkezik Pécsre

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter érkezik Pécsre

A Pécsi Cirfandli Esték második, 2018/2019-es évadának következő, március 28-i beszélgetésén Rudolf Péterrel és feleségével, Nagy-Kálózy Eszterrel találkozhatnak a pécsiek! A Jászai- és Kossuth-díjas színművészpárral Hoppál Péter, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának alelnöke beszélget a Magtár Látogatóközpontban 16 órától.

A Pécsi Cirfandli Esték 2018 végén indult második évadának keretében sok híres, díjnyertes és elismert művészházaspár fordult már meg Pécsett. Októberben a hagyományos, könnyed, kulturális beszélgetésen Tolcsvay Lászlót és feleségét, Péreli Zsuzsannát ismerhették meg jobban az érdeklődők, novemberben Kokas Katalin Liszt Ferenc-díjas és Kelemen Barnabás Kossuth-díjas zenésszel folytatott érdekes beszélgetést egy pohár cirfandli mellett Hoppál Péter, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának alelnöke.

A Pécsi Polgári Szalon Egyesület szervezésében zajló Pécsi Cirfandli Estéken ezután 2018 decemberében Hűvösvölgyi Ildikó Kossuth-díjas színművésznő és férje, Kisfaludy András Balázs Béla-díjas rendező vettek részt, legutóbb pedig március elején érkezett a Magtár Látogatóközpontba egy neves művészpár: Rófusz Ferenc Oscar-díjas filmrendező és felesége, Hajdú Zsófia gyártásvezető-producer.

Megismerhetjük a házaspár életét is a beszélgetésen

A Pécsi Cirfandli Esték következő, március 28-ai beszélgetésére két országszerte ismert színművész érkezik, akiket bizonyára nem kell bemutatni senkinek sem. A csütörtökön 16 órakor kezdődő est vendége Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter Jászai- és Kossuth-díjas színészpár lesznek! Akit érdekel többek között az, hogy a méltán elismert és kedvelt színészek hogyan ismerkedtek meg egymással, hogyan dolgoznak és élnek együtt, az semmiképp ne hagyja ki ezt az eseményt!

Az est házigazdája Lengvárszky Attila, a Pécsi Polgári Szalon elnöke, a beszélgetést pedig természetesen újfent Hoppál Péter vezeti.

A beszélgetésre jelentkezni a [email protected] e-mail-címen lehet március 27-ig. A belépőjegy ezer forint, amely a helyszínen fizetendő.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő