Hirdetés

Bár jelenleg még az előírásoknak megfelelően zárva tartanak a Zsolnay Negyed kiállításai és beltéri látnivalói, a háttérben komoly munka folyik. A ZSÖK programszervező munkatársai már gőzerővel készülnek arra, hogy amint a külső tényezők lehetővé teszik, újra tárt karokkal és izgalmas programokkal várják a látogatókat.

A korlátozások lazítása óta a Zsolnay Negyed parkja újra kezd megtelni élettel: teraszon kávézó fiatalokkal, a játszótéren szaladgáló gyerekekkel és a kültéri szobrokban gyönyörködő turistákkal. Amint a rendelkezések lehetővé teszik, megnyílnak a kiállítások és elindulnak a szabadtéri programok is. Ahhoz, hogy minden flottul menjen, természetesen sok egyeztetés szükséges, amit a hosszú home office után már kellő elővigyázatossággal, de személyesen tesz meg a csapat.

A jó hangulatú, piknikjellegű megbeszélésen szó volt többek között az első lehetséges programokról, az augusztus 20-ai ünnepségről és a családok kedvencéről: a Szamárfül Fesztiválról, ami a tervek szerint augusztus 28–30. között várja majd a gyerekeket.

A csapatfotóról ezért stílszerűen Sanyi csacsi sem hiányozhatott.

Amint új információk derülnek ki az újranyitásról, tájékoztatni fogjuk látogatóinkat a honlapon és a Facebookon is.

(x)

Hirdetés