12 C
Pécs
csütörtök, április 18, 2024
KezdőlapHírzónaSeal elbűvölte a pécsi közönséget

Seal elbűvölte a pécsi közönséget

Mintegy ötezren hallgatták meg élőben a háromszoros Grammy-díjas soul és R&B előadó, Seal koncertjét Pécsett, az Expo Center szabadtéri színpadán kedden este. A Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa program sztárvendége valósággal elvarázsolta a helyi és az ország minden tájáról érkezett rajongókat.

A 2010-es évad szuperkoncertjeként beharangozott esemény méltó felvezetéséről Oláh Ibolya gondoskodott, majd nyolc óra körül jelent meg a színes bőrű énekes a színpadon.

A borsos jegyárak (az állójegyek hétezer-ötszáz forintba kerültek, míg az ülőhelyeken tizenkétezer forint megfizetése után lehetett helyet foglalni) ellenére szép számban érkező közönség ettől a pillanattól kezdve két órán át elsőrangú látványelemek, kitűnő hangosítás mellett hallgathatta meg az R&B és a soul stílusirányzat egyik legnagyobb előadóját.

Az énekes az Expo Centerben feldolgozásokkal is gazdagított idei repertoárjával állt elő. Felcsendült többek között a Prayer For the Dying, a Don’t Cry, a Love’s Divine, de legutóbbi, listavezető lemezéről, a klasszikus számok feldolgozásait tartalmazó SOUL-ból is elhangzott jó pár nóta. Végül legnagyobb slágerével, a „Kiss From A Rose”-zal búcsúzott az énekes a pécsiektől.

A baranyai megyeszékhelyre mintegy negyvenfős stábbal érkezett az énekes-dalszerző, akit a színpadon Mark Summerlin gitáros, Marcus Brown basszusgitáros és Steve Sidelnyk dobos kísért, körülbelül 30-40 millió forintnak megfelelő euróért cserébe tett nálunk látogatást.

Seal európai turnéjának állomásaként Varsóból érkezett Pécsre, s másnap már a horvátországi Zadarban állt színpadra.

Tekintse meg a koncertről készült galériánkat!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő