11 C
Pécs
szombat, április 20, 2024
KezdőlapArtSuli helyett nyári kalandok

Suli helyett nyári kalandok

Tartalmas családi programokat kínál a szünidő alatt a Zsolnay Örökségkezelő Nkft.

 

Természettudományos kaland a Zsolnay Negyedben

A nyári szünetben is csempészhetünk egy kis ismeretterjesztést a szórakozásba! A Zsolnay-negyedben a természettudományok szerelmesei 20% kedvezményt kapnak a belépőjegy árából az alábbi programok együttes látogatása esetén: Planetárium, Varázsóra (látványos fizikai kísérletek), Labor – Interaktív Varázstér.

Induljunk már, nagyi!

Ha a nagyszülő vigyáz a gyermekekre, akkor érdemes kihasználni a Zsolnay-negyed kifejezetten nekik összeállított, akciós ajánlatát! A Planetárium, a Labor – Interaktív Varázstér és a Rózsaszín Zsolnay kiállítás látogatása esetén kedvezményes, 2900 Ft-os jegyet adunk, mellyel egy nagyszülőt és egy gyermeket fogadunk.

Természettudományos Kaland – Nyári tábor

A 8-12 éves korosztály számára kiváló választás a Zsolnay-negyed napközis tábora július 10–14. között. Tervezett program: a Zsolnay-negyed népszerű természettudományos programjai (planetáriumi bemutatók, csillagászati foglalkozások, kísérletezés a Varázsórán, játék a Labor – Interaktív Varázstérben), ismerkedés a Zsolnay-negyeddel: tanoncjárat, a Zsolnay család és a természettudományok, robotépítés a Herkules Műhelyben, csokoládékészítés a Csoko-Láda Csokiboltban, Madárbarát kerti séta, látogatás a Kesztyűmanufaktúrában, valamint látogatás a felújított pécsi Állatkertben.

Nyáron is folytatódik a Kultúrával a családokért projekt, amely ingyenes programjaival segítséget és kikapcsolódást nyújt a családoknak. Júniusban például az alábbi programok közül választhatunk: Művészetterápiás csoportfoglalkozás, Családi társasjáték, különböző előadások, Ügyes mami (kézműves foglalkozás anyukáknak), Együtt épít a család (foglalkozás DUPLO játékkal) és ÉlményMűhely: Ezt rakd ki! – Művészi kirakók gyerekeknek.

Részletek ITT!

(x)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő