Szánkban olvadó művészet – várnak a Munkácsy-csokoládék!

Nagy érdeklődés övezi a Zsolnay Kulturális Negyedben látható Munkácsy-kiállítást, s az élményeiken túl immár egy különlegességet is hazavihetnek a látogatók: a Csoko-Láda Csokibolt jóvoltából elkészült az ország első Munkácsy-csokoládéja!

Munkácsy remekművei nyomán kétféle csomagolásban érhető el a finomság: az Ásító inas és A kis cukortolvaj című képek jelennek meg az elegáns csokoládén. Alapanyaga jó minőségű belga étcsokoládé, amit a Csoko-Láda műhelyében kézzel, egyesével öntenek és ablakos díszdobozban kínálnak.

Az üzlet megnyitása óta nagy hangsúlyt fektet a művészetekre.

– A vásárlók kedvencei közé tartoznak a Vasarely- és Zsolnay-motívumokkal díszített édességek, így nem volt kérdés, hogy legújabb sorozatunkat Munkácsy Mihálynak szenteljük. Ráadásul elsők vagyunk ebben, ugyanis soha sehol nem volt még tudomásom szerint Munkácsy-csokoládé – számolt be Mosonyi Éva, a Csoko-Láda Csokibolt tulajdonosa.

A csokoládé már kapható a Csoko-Láda Csokoládéboltban és hamarosan elérhető lesz az m21 Galéria előterében, olyan további Munkácsy-ihlette ajándéktárgyak között, mint a bögrék, hűtőmágnesek, kirakós játékok, vászonszatyrok és a kiállítást bemutató kiadvány.

A legnagyobb és legátfogóbb magánkézben lévő Munkácsy-gyűjtemény a hét minden napján hétfőtől vasárnapig 10.00–18.00 között látogatható, egészen november 10-ig.

Részletek:

https://m21.pecsigaleriak.hu/programok/munkacsy-a-zsolnay-negyedben

www.csokolada.hu

(x)

Hirdetés