8 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapFesztSzerdán startol a Fishing – elővételben elkelt az összes belépő

Szerdán startol a Fishing – elővételben elkelt az összes belépő

Június 29-én kezdődik az idei Fishing on Orfű fesztivál, amely sokadik éve fog telt házzal zakatolni, az összes jegyet megvették ugyanis elővételben.

A fesztivál szervezőinek tájékoztatása szerint idén is – zsinórban már nyolcadik éve – elfogyott az összes elővételes belépő a június 29. és július 2. között esedékes Fishing on Orfűre. Idén új helyszínnel és saját alkoholstratégiával is jelentkezik a könnyűzenei esemény.

Igazi zenei parádé várható, hiszen a négy nap leforgása alatt több mint 130 fellépőt nézhetnek meg a kilátogatók, többek között még olyan alkalmi formációkat is, amelyekkel máshol nem is találkozhatnak.

A Semmi tisztás a fesztivál feletti erdőben egy olyan új nem zenei helyszín lesz, ahol nyugalom és csendesebb programok várják a közönséget. A nap jógával indul, mélyrelaxációval és handpan hangutazással folytatódik, majd a Szendrői Csaba (Elefánt) nevével fémjelzett közös olvasásra (Olvasni szabad!) invitálják a fesztiválozókat.

A FOO ALKOHOLSTRATÉGIA is most fog bemutatkozni a Fishingen. Ennek lényege, hogy a fesztiválozókat a felelős alkoholfogyasztásra fogják buzdítani.

A környezettudatosságért is igyekszik tenni a szervezői csapat. Ennek jegyében csak repoharakat, valamint 100%-ig lebomló PLA-ból készült feles- és borospoharakat használnak a rendezvényen, de a melegkonyhás kitelepülők is csak fa illetve papír evőeszközöket adhatnak a vendégeknek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő