Tovább dübörög a Sétatér Fesztivál Pécsen!

A Sétatér Fesztivál hetedik napján fellép a pécsi és siklósi zenészekből álló Brass and Roll, egy igazán egyedi pop-rock és blues scéna előadást hallhatnak a résztvevők, valamint a könyvmolyok is egész nap elfoglalhatják magukat. Itt a szerdai ajánlat!

A könyvek szerelmesei szokás szerint már délután egy órától örülhetnek, ugyanis a Csorba Győző Könyvtár jóvoltából egy Retro könyvvásáron lehet részt venni egészen este nyolcig (Király utca 9.).

Este hét órától a Brass and Roll formáció lép fel a KiXínpadon. A pécsi és siklósi zenészekből álló csapat az amerikai big-band-es hangzású populáris swing muzsikából merít, de megtalálhatók produkcióikban a jive, a rock&roll, a ska műfajainak saját arculatukra áthangszerelt számai is. A három remek fúvós szólista trombita, szaxofon, harsona, valamint – gitár, basszusgitár, dob ritmusszekcióval változatos hangszerelést tesz lehetővé tetézve mindezt azzal, hogy mindegyikük énekel és vokálozik is.

Fél kilenctől a B The First – Pély Barna lép fel a Sétatér színpadon, avagy elektromos gitár, effektek, lendület, zeneiség, érzelmek, magas technikai tudás, Blues és Pszichedelikus Rock! Pély Barna a mai pop-rock és blues scéna megkövült általánosságait hazudtolja meg, és adja elő igen sajátos módon.

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés