6 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapHírzónaTovább fejlődik a Ledina park

Tovább fejlődik a Ledina park

Több civil szervezet hathatós segítségével folytatódott pénteken a Ledina park igazi szabadidős hellyé alakítása. Hoppál Péter, a terület önkormányzati képviselője is segített fákat ültetni.

– Már a kiskutyások is biztonságban tudhatják magukat és kedvenceiket, miután a 40×40 méteres kutyafuttatónk harmadát lekerítettük számukra. Ezen túlmenően a kiveszettek helyére a Zsolnay Örökségkezelő segítségével négy új fát tudtunk elültetni, valamint a Völgyhíd Alapítvány közbenjárásával új padokat is ki tudtunk tenni – mondja a parkot kezelő Ifjúsági Unió Pécs Egyesület vezetője.

Háber János kitért rá: a park fejlesztését Hoppál Péter önkormányzati képviselő saját keretéből is segítette. Korábban így sikerült elérni a szabadidős célokat szolgáló terület rendezését, elindítani a növényesítést, a sportolás feltételeinek megteremtését.

– A továbbiakban ivókutat állítanánk fel, s megoldanánk a közvilágítást is a területen. Ehhez minden segítséget igyekszünk igénybe venni. Reménykedünk a legjobbakban – tette hozzá Háber János.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő