Hirdetés

Mi a közös a robotfociban, a mentálhigiénés tanácsadásban, a varrásban és Pál Feri atya előadásában? Az, hogy ezeken a programokon – és még sokkal többön is – ingyenesen vehet részt bárki, köszönhetően a Zsolnay Örökségkezelő NKft. Kultúrával a családokért című projektjének.

Az egy éve indított projekt keretében közel félezer ingyenes, családokat támogató programot szervez a ZsÖK 2018 végéig. Ezek között szerepelnek ismeretátadó, készségfejlesztő, tanácsadó és a kultúra eszközeivel kikapcsolódást nyújtó események is.

A projekt kiemelt célcsoportját képezik a gyermekeket nevelő családok, akiknek testi-lelki-szellemi egészségét, mentálhigiénéjét, illetve mindennapi feszültségeik kezelését és krízishelyzeteik átvészelését támogatják.

De nézzünk néhány konkrétumot a közeljövőből! Február 24-én az ÉlményMűhelyben a gyerekek elkészíthetik a legjobb robotfocistákat a 4Dframe robotkészlettel.

Március 5-én a Szülőakadémia vendége Pál Ferenc atya lesz, aki Végre megint értjük egymást: Társkapcsolati kommunikáció és konfliktuskezelés címmel tart előadást.

A március 8-ai Ügyes Mami foglalkozást azoknak az anyukáknak ajánljuk, akik kedvet éreznek gyermeküknek saját maguk elkészíteni egy-egy kis ruhadarabot, és szeretnének megismerkedni a varrás, a kötés-horgolás alapjaival.

Március 22-én az Alzheimer Café rendezvényen a demenciával érintett betegek, családtagjaik, gondozóik oszthatják meg tapasztalataikat.

A programok ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek: a [email protected] e-mail-címen kell jelentkezni.

Aktuális programok: ITT

(x)

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét