8 C
Pécs
szombat, április 20, 2024
KezdőlapKultZónaÚj bemutatóra készül ismét a pécsi színház – a címszerepben Vári Éva

Új bemutatóra készül ismét a pécsi színház – a címszerepben Vári Éva

December 4-én 19 órakor mutatják be a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán Csiky Gergely A nagymama című vígjátékát Pécs díszpolgára, a megannyi elismeréssel, díjjal jutalmazott színművész, Vári Éva főszereplésével. Színházrajongóknak kötelező!

Mint írja ajánlójában a PNSZ, A nagymama igazi sztárcímszereplőért kiáltó darab, Pécsett pedig ki más lehetne a főszerepben, mint a városhoz ezer szállal kötődő Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznő, Érdemes- és Kiváló művész, a Pécsi Nemzeti Színház és a Halhatatlanok Társulatának Örökös Tagja, Pécs díszpolgára, Vári Éva?

Vári Éva a címszerepben

[su_box title=”Egy kis ízelítő” style=”glass” box_color=”#c2986c” radius=”2″]A napjainkban is aktuális témájú vígjáték négy szerelmi szálat vezet végig fordulatos, színes karakterek felvonultatásával. A szövevényes történet végén természetesen helyreáll a rend: a szerelmesek előtt nincs már több akadály, és a sok reménnyel és csalódással teli év után még a nagymama szerelmi sebe is lassan begyógyulni látszik. A generációs családi problémák, a múlt titkai, a kusza szerelmi szálak csak egy igazi bölcs, szeretetre méltó, jóságos nagymama közbenjárásával kerülhetnek nyugvópontra a Nagy Viktor rendezte pécsi előadásban is.[/su_box]

A premier december 4-én 19 órakor kezdődik a nagyszínházban.

Előtte ismét megosztunk egy kis emlékeztetőt a jelenleg érvényben lévő járványügyi rendelkezésekről: a teátrumban kötelező a maszkviselés, de az előadásokat védettségi igazolvány nélkül is meg lehet tekinteni.

Még több részlet az izgalmasnak ígérkező előadásról itt olvasható.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő