3 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapKultZónaÚjra Pécsen az Eötvös Cirkusz

Újra Pécsen az Eötvös Cirkusz

Az 1920-ban alakult Eötvös Cirkusz ismét városunkba látogatott. Az előkészületek már javában folynak, szerdától pedig bárki megtekintheti a társulat vadonatúj, izgalmas produkciókból álló műsorát. A bohócok és artisták vicces, fergeteges mutatványai mellett rengeteg vadállattal, köztük az új fehér tigrissel is találkozhat a nagyérdemű.

Az Eötvös Cirkusz most már állandó vendége városunknak, szinte hazalátogat a társulat. A márciusban indult turné során az ország majdnem minden nagyvárosában megállnak, a nyári szezont pedig a Balaton mellett töltik.

– Az idei turnén ez az ötödik állomás – mondja Eötvös Lóránd. – Elkezdtük Kecskeméten, aztán Szeged, Baja és Szekszárd után most Pécs következik.

A cirkusz varázslatos világa minden gyermek számára igazi álom, hiszen testközelből találkozhat azokkal a vadállatokkal, amelyeket eddig csak az állatkertben látott. A porondon azonban még különböző mutatványokat is bemutatnak.

– Teljesen új a műsor a tavalyihoz képest. Vadállatok is lesznek, de egészen újak, és sok meglepetéssel is szolgálunk – tette hozzá Eötvös.

A cirkuszt minden korosztály imádja, jellemzően családosan érkezik a közönség, mondta el az igazgató.

Aki tehát szeretne belekóstolni az utazó társulat világába, az vasárnapig megteheti a temető melletti nagy parkolóban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő