Hirdetés

Saját bemutatóval nyitja a bérletes előadások sorát a Pécsi Harmadik Színház: 2018 őszén állítja színpadra Vincze János igazgató Schwajda György keserű komédiáját, A szent családot. 

A darab főszerepében tér vissza a színházba a Kossuth- és Jászai-díjas Vári Éva, aki egy szeretetre éhes, esendő öregasszonyt kelt életre – írja a Színház.org. Partnerei Füsti Molnár Éva, Bacskó Tünde, Tamás Éva, László Csaba, Bánky Gábor, Németh János, Götz Attila és Tatai Gergő lesznek.

November végére tervezett bemutatójuk mellett két magyar regényadaptáció is gazdagítja a bérletes előadások kínálatát Jókai Anna és Szabó Magda művei révén. A Fejünk felől a tetőt Jókai Anna első, 1968-ban megjelent, 4447 című regényéből készült, ezt Kőváry Katalin rendezésében Ivancsics Ilona és Színtársai hozzák el Pécsre. Szabó Magda Az ajtó című regényéből a Spirit Színházban született előadás Hegyi Barbara és Nagyváradi Erzsébet főszereplésével, Czeizel Gábor rendezésében. A Szabó István által filmre is vitt, megrendítő történet két karakteres asszony különös kapcsolatát meséli el – írja a portál.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét