9 C
Pécs
szerda, április 24, 2024
KezdőlapKultZónaVilágsztárok Pécsett

Világsztárok Pécsett

Pécs új, országos jelentőségű fesztiválja július 1-3. között debütál! Mi várja a látogatókat a Zsolnay Fényfesztiválon? Lélegzetelállító utcai produkciók, cirkuszi attrakciók, kalandos időutazás és fényfestés, ahogy eddig az országban még soha! Sztárfellépők: Natalie Imbruglia és Buika!

Több világhírű előadó érkezik a fesztiválra: másodszor látogat hazánkba a háromszoros Grammy-díjra jelölt ausztrál énekesnő, színésznő és modell Natalie Imbruglia, a ’90-es évek egyik legnagyobb slágereként számon tartott Torn című dal előadója.

Natalie Imbruglia approved press image
Jegyek már kaphatók, elővételben kedvezményesen!

Buika napjaink egyik legkeresettebb énekese, aki a flamenco, az afrikai poliritmika, a jazz, a soul és a pop világában egyaránt otthonosan mozog. 2009-es “El Último Trago” albumát latin Grammy-díjjal jutalmazták. A lenyűgöző hangulatú, négyezer fős, Szent István téri szabadtéri színpad két sztárfellépőjének koncertjére elővételi kedvezménnyel június 15-ig vásárolhatók jegyek a ZsÖK NKft. Infopontjain és a jegymester.hu-n. A fesztivál összes többi programja ingyenes. A zenei program mellett napközben több helyszínen vehetünk részt történelmi játékokban, délután és este pedig sok utcaszínházi és cirkuszi produkció népesíti be július első hétvégéjén a belváros utcáit és tereit.

300dpi_06_Buika_Colour_Credits_BbyBLLC_Javi Rojo
Jegyek már kaphatók, elővételben kedvezményesen!
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő