Hirdetés

Videó került elő arról az estéről, amikor Magyar Péter egy budapesti belvárosi szórakozóhelyen bulizott fiatalokkal, és amikor – saját Facebook-bejegyzése szerint – „egy fideszes, fizetett provokátorral” dulakodás alakult ki – írja a Telex.

Az összevágott videót az Index tette közzé, amelyen az látszik, hogy Magyar Péter bulizik, majd egy rá erősen emlékeztető férfit a nyakánál fogva visznek ki a biztonságiak. Ahogy a Telex is hangsúlyozta, a felvétel végén a Tisza Párt alelnöke egy villamosmegállóban szól oda valakinek, de nem lehet megállapítani, mit.

Az esetről egyébként Magyar Péter is megszólalt Facebook oldalán. A posztban azt írta, hogy a férfi korábban is követte őket, a célja pedig az volt, hogy „csapdába csalja”. Majd így folytatta Magyar: „A provokátor először a pult mellett állt, onnan kamerázott. Aztán közelebb jött, a fiatalok arcába kamerázott, vállalhatatlan trágárságokat kiabált felém, mindent elkövetett, hogy balhé legyen. Sajnos sikerrel járt.”

A Telex kiemelte, a dulakodás az Indavideóra feltöltött felvételen nem látszik, és azt sem lehet száz százalékos pontossággal megállapítani, hogy a kivezetett férfi valóban Magyar Péter. A buliban készült más felvételeket megnézve viszont erős az egyezés.

A rendőrség a Telex kérdésére azt írta, garázdaság és rongálás gyanúja miatt indítottak nyomozást.

Hirdetés