A konzultációs ív kitöltésére buzdít a Fidesz

Országos kampányba kezdett a Fidesz a Nemzeti Konzultációról, szerdán Pécsen is elkezdődött a standolás. Csizi Péter és Hoppál Péter országgyűlési képviselők a konzultációs ívek kitöltésére buzdítanak. 

hirdetés

Hoppál Péter országgyűlési képviselő, kulturális államtitkár szerdai sajtótájékoztatón hangsúlyozta, az ellenzék korábban tagadta a bevándorlás és a kötelező betelepítési kvóta létezését, most pedig azt is tagadja, hogy létezik Soros-terv. Ezekről azonban mind kiderült, hogy léteznek – mondta.

– Az a kérdés, hogy a magyar emberek hogyan vélekednek minderről, fontos a magyarok véleménye, hiszen nagyon fontos csatát vívunk Brüsszellel – mondta az országgyűlési képviselő.

Kiemelte: szeretnék, ha minél többen kitöltenék a kérdőívet, hogy megvédjék az ország álláspontját az Európai Unióban. Hozzátette: Magyarország nem fog adót emelni a bevándorlók miatt, a kormány továbbra is az adócsökkentés, rezsicsökkentés és a családtámogatás politikáját szeretné tovább folytatni. Hoppál Péter elmondta, hogy könnyű belátni, a Soros-terv az eddig elért gazdasági eredményeket támadja, ami elfogadhatatlan.

Csizi Péter országgyűlési képviselő emlékeztetett, hogy 2015 nyarán a baranyaiak és a pécsiek érezhették igazán – hiszen maguk is tapasztalhatták – a migrációs hullámot. A pécsiek egyszer már kiálltak a Soros-terv ellen: a tavaly őszi népszavazás során a résztvevők 98,1 százaléka, azaz több mint negyvenezren mondtak nemet a Soros-tervre.

A konzultációs ívek november másodikán érkeznek a pécsi postaládákba, de online felületen is kitölthetők. A város különböző pontjain, a standokon pedig tájékoztatják a pécsieket.