A legjobbak között a pécsi városüzemeltetés

A vegyes hulladékból komplett, automatizált gépsor nyeri ki a még hasznosítható részt...

MagyarBrands-díjban részesült a Biokom NKft., a pécsi városüzemeltetési feladatokat ellátó társaság. Mindez Pécs számára is fontos piaci visszajelzést jelent.

hirdetés

A MagyarBrands elnevezésű program a legkiválóbb hazai márkák bemutatását és minősítését tűzte ki célul, a legjobb termékekre és szolgáltatásokra hívva fel a figyelmet. A program Szakértői Bizottsága hatodik éve díjazza a fogyasztók számára megbízhatóságot és minőséget képviselő márkákat és cégeket. A díjazott márkákhoz kapcsolt értékek olyan kézzel fogható előnyt jelentenek, amely révén növekszik a nyújtott szolgáltatások megbízhatósága, elismertsége. Ráadásul a fogyasztók számára az is egyre fontosabb, hogy az általuk megvásárolt termékekkel hozzájáruljanak a hazai vállalatok és Magyarország gazdaságának erősítéséhez és fejlesztéséhez.

A díj odaítélésekor több szempontot vesznek figyelembe. Az értékelés során először is azokat a márkákat választják ki, amelyek a múlt, a tulajdon, a foglalkoztatás és az identitás számszerűsíthető kritériumai alapján érdemesek arra, hogy közülük kerüljenek ki a végső díjazottak.

A második fázisban a tradíció, a reputáció, az identitás, az ismertség és a kedveltség ismérvei alapján számítják azt a MagyarBrands márkaérték-mutatót, amely alapján eldől a díjazottak sorrendje.

Ezek alapján a pécsi városüzemeltetési feladatokat ellátó Biokom NKft. igazi magyar üzleti márkának számít. A társaság a szakmai zsűri véleménye alapján minőségi, üzleti és fogyasztói szempontból is a legjobbak közé tartozik – ráadásul úgy kapta meg az elismerést, hogy nem pályázott a díjra, hanem független szakértőkből álló bizottság tagjai jelölték és ismerték el tevékenységét.

– Megtiszteltetés és fontos piaci visszajelzés számunkra, hogy a Pécs városának városüzemeltetési tevékenysége és az azt ellátó szolgáltató ilyen jól szerepelt ezen az országos szakmai megmérettetésen, és a BIOKOM a kiemelkedő hazai üzleti márkák között szerepelhet – nyilatkozta Girán János pécsi alpolgármester.