Aktívan pihennek Keresztesék

Keresztes László Lóránt (LMP) kisfiával, kislányával és feleségével egy hét alatt körbejárta a Balatont. A család visszatérő vendég a magyar tengeren, s az igazi aktív, felfedező turizmus hívei.

hirdetés

– Mindig a Balatonnál szoktuk tölteni a családi nyaralást. A strandolás mellett igyekszünk sokat kirándulni, és a gyerekeknek megmutatni a térség szépségeit. A nagyvázsonyi vár mellett megnéztük a szigligetit is, a gyönyörű kilátással, továbbá jártunk Kapolcson és Keszthelyen – mesélte lapunknak Keresztes.

Nagyvázsonyban és Szigligeten is jártak
Nagyvázsonyban és Szigligeten is jártak

A közös nyaralás bő egy hétig tartott. A gyerkőcök vízimádók, így a strandolást élvezték legjobban és a balatongyöröki strand volt a kedvencük. De nagy élmény nekik minden évben a kompozás Szántód és Tihany között.

– Sokszor szervezünk kisebb kirándulásukat, néha egész nagy távolságra is év közben. A célpont rendszerint a Mecsek és a várak. A lényeg az, hogy együtt legyen a család, a gyerekek pedig tudjanak futni, mászókázni – mondta a politikus.

Lóránték egyébként jövőre tartják tizedik házassági évfordulójukat, de azt nem árulta el, milyen meglepetéssel készül feleségének.