Amerikai luxus Pécs belvárosában?

Nagyot téved az, aki azt hiszi, hogy a pécsi ingatlanpiac kimerül a panellakások, a belvárosi régi épületek és a távolabbi, mecsekoldali városrészek családi házainak kínálatában. Olyan ingatlancsodák is vannak, ahol akár egy amerikai filmet is nyugodt szívvel leforgathatnának. Repkednek a nagy számok, szinte elképzelhetetlen magasságokba.

hirdetés

A legtöbb ember nem is mer belegondolni, hány évbe telne összekaparnia annyi pénzt, amennyi elég lenne ahhoz, hogy elérhetővé váljon egy ilyen lakás.

A romantikus lelkeknek pusztán 200 milliót kellene leszurkolniuk ahhoz, hogy egy 1880-ban épült, a belváros felett 650 négyzetméternyi telken elterülő, 350 négyzetméteres, háromemeletes, hatszobás kastélyt magukénak tudhassanak. Három garázs, 8 parkolóhely, egy ősfás, parkosított telek. A hirdetés szerint pár éve újították fel. A tehetőseknek csábító ajánlat.

luxuslak
Egy ilyen enteriőrre kevesen mondanának nemet

Elhozhatjuk Hollywoodot is Pécsre! A zöldövezetben fekvő, belvárostól távolabb eső vidéken – közel az állatkerthez, tv-toronyhoz – 180 millió forintért jöhet is a luxus. Három garázs, wellness-részleg, billiárd, panorámás terasz, mindez 360 négyzetméteren. Ugyanakkor a terek nagyságát jól mutatja, hogy csupán három- és fél szobás a ház, két emeletre tagolva. A telek területe 1038 négyzetméter. 2002-es építésű a ház, okleveles, neves mérnök munkája – a hirdetés szerint. Itt tekinthető meg!

luxusvilla.480
Miért is ne?

170 millióért már kézhez kaphatjuk annak a több mint 700 négyzetméteren elterülő családi háznak a kulcsát, amit nem is olyan messze a belváros felett, a Surányi Miklós úton csodálhatunk meg. A telek 720 négyzetméteren fekszik, a lakás pedig 424. Két emeleten hét szobával rendelkezik.

A hirdetésben feltüntetett infók szerint a berendezés szinte mindegyike csúcskategóriás. Öt autónak van parkolási lehetőség. Ide kattintva meg is tekinthetjük az ingatlancsodát!

A szigeti városrészben is találhatnak maguknak szállást a tehetősebbek, pusztán 159 millióért. A telek itt is elképesztően nagy, 1303 négyzetméter. A ház maga 310 négyzetméter, két emeleten 6 szobával. 2002-es építésű, minden megvan benne, ami az összkomforthoz szükséges: hatalmas kert, tetőterasz, jacuzzi, szauna, pince, dupla garázs. Mi kell még? Itt lehet szemügyre venni!

luxuskert
Egy tehetséges kertésszel az Édenkertet is udvarunkba varázsolhatjuk

138 millió forintért páratlan luxusban lehet részük azoknak, akik megvásárolnák ezt a Székesegyház felett nem sokkal fekvő, kétgenerációs családi házat. Gyönyörű díszkert, kétféle szauna, szolárium, háromállásos garázs, óriási terasz jár mellé. 5+2 szobás a 307 négyzetméteres ház, a telek 592 négyzetméteren fekszik. Akit érdekel, itt megtekintheti.

Óriási, 2760 négyzetméteres telken fekszik az a 190 milliós ház, amit a hirdetés szerint a belvárosban vehetünk szemügyre valahol. A telek szép és rendezett, jacuzzi, borozópince, szauna, napkollektorok, három beállásos garázs – csábítóan hangzanak. 398 négyzetméteres a ház, összesen 9 szobával. Nos, ha leginkább ez tetszene meg, ezen a linken megtekinthető!

 

A cikkben szereplő képek illusztrációk.

  • Fóris Béla

    Ez nem amerikai luxus, hanem a tolvaj újgazdagok házikói!