Anyátok tudja, mit műveltek?

kep2 (2)

Pechük volt azoknak a fiataloknak, akik egy átmulatott éjszaka után két autót is megrongáltak a belváros kellős közepén csütörtök hajnalban. Két biztonsági kamera is rögzítette őket, ahogyan büszkén viszik végbe tettüket. A felvételeket már a rendőrség vizsgálja.

hirdetés
 

Szerda hajnalban egy hat főből – négy fiúból és két lányból álló – társaság úgy gondolta, jó buli, ha autók tetejére kukát tesznek. A poénkodásuknak azonban csoportos garázdaság, büntetőügy is lehet a vége.

A felvételeken jól látszik, hogy a fiatalok a Szent Mór utcából a belváros irányába tartanak. A csoport fiú tagjai ekkor úgy döntenek, kukákkal fitogtatják erejüket. Párba rendeződnek, majd megmarkolnak egy-egy megrakott műanyag szemetest.

A művelet a lányoknak szemmel láthatóan nagyon tetszik.  Az egyik kuka egy sötétkék Ford Focus tetején landol. A másik pedig egy közelben álló, mozgásában korlátozott személy kocsijára kerül. Miután végeztek, egyikőjük büszkén fotózza telefonjával az alkotásukat. Majd a másik jót vizel a Dél-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség bejáratához.

kep1 (1)

Az autók több helyen is megsérültek. Az anyagi kár miatt az ügyben rendőrségi eljárás is indult. A szomszédos épületen lévő HD minőségű képet készítő kamera minden mozgást rögzít akár éjszaka is. A hely biztonsági őre azt mondta, ők már meg sem lepődnek, volt, hogy részegek rohangálnak az autók tetején.

A kamera az elmúlt fél évben egyébként rögzített már kocsifeltörést is és egy gyilkossággal vádolt elkövetőt is elkapott, majd őt pedig a zsaruk.

 • Egy 30 éves srác

  Voltam én is olyan korszakomban amikor mindent kipróbáltam volna,persze csak bizonyos keretek között.Nem drogoztam,nem vandélkodtam,tudtam hogy minden tettemnek következményei vannak.De ettől függetlenül tudtam élni és élvezni a társasági életet.
  Sajnos szerintem az a helyzet,hogy az életben az embereknél és az állatvilágban is az erősebb marad fenn,a gengék meg elbuknak.Viszont ha csatlakozunk az “erősebbhez” akkor jobban érezzük magunkat,úgy érezzük biztonságban vagyunk.
  Szóval vén f…sz létemre mondhatom azt hogy a mai fiatalség arról szól,hogy mennyire tudjuk megmutatni a csajoknak,hogy mennyire merész vagyok és akkor erősebbnek fogok tünni náluk.
  Igaz hogy az idősebbek mindig azt szajkózzák hogy bezzeg az én időmben…. változnak az idők és minden generáció változik,de ez ami manapság van az már DEgeneráció!
  Tanár verések,fegyveres fenyegetések,késelések,rablások,betörések….és sorolhatnám.
  Számtalan olyan büntény van amit kiskorúak hajtanak végre és ebben nem csak a szülők,a társadalom,vagy a bőrszín a hibás,hanem sajnos az állam,hiszen ha nem ilyenek lennének a törvények,akkor ráncba lehetne szedni az országot!
  míg nem lesz ezügyben változtatás,csak jobban elfajulnak a dolgok!!!

 • SesA

  Szembe mindkét irányból behajtani tilos tábla.
  Balra egyirányú utca tábla.
  Ahonnan érkezik az autó értelem szerűen, szintén egyirányú utca táblának kell lennie.
  A kereszteződésben benne van a kereszt, itt egyenes egyirányú út van, mert ezt így kell értékelni, annak ellenére, hogy itt egy gyalogosan útelágazódás van!

 • Charles

  Belváros! Jobbkéz szabály! Balról, aki érkezik szinte meg kell állnia, mert elsöbbséget kell adnia a jobbról jövőnek…ha jönne…Törvényileg egyik haladási irányból érkezőt nem akadályozza! Valószínű erre ki is oktatták az önkormányzatnál, azért nem viszik el az autót! 😀

 • Charles

  Szerintem ez egy nagy baromság! Semmi rosszat nem tettek ezek a kölkök! Semmi olyan rosszat, amivel kár okoztak, és semmi olyat amikor mi, fiatalok voltunk, és nem bocsájtottak meg nekünk! Csínytevés! Sőt én megmosolyognám! 😀 Igen tombolják ki magukat, és azt gondolom, hogy egyébként egy inntelligens kis társaság. Ez nekik egy jó kép lesz a facéra. Ennyi! Miért kell ekkora szart keríteni köréje. Siralmas ahogy áll az ország, és ahogy elvesznek fiataljaink értékei…és erről nem ők tehetnek! Ők elszenvedői a mi balfaszságainknak, amiket mi felnőttek követünk el ellenük! Legyen már nekik is egy kis mosoly! 😀

 • Sasa

  Rohanó világban élünk.Az embernek már nem 8 órát kell dolgozni azért,hogy el tartsa családját és már nem elég,ha az egyik szülő dolgozik.Mindkét szülőnek dolgoznia kell azért,hogy meg tudjon élni a család,de akkor ki neveli a gyerekeket?Jó esetben van egy nagyobb gyermek akire rá bízzák a kisebbeket.Hiányzik a szülői szigor.Amíg nem lehet biztosítani azt,hogy 1 fő jövedelméből meg éljen egy egész család,ne várjunk nagy fel lendülést ezen a téren.A tanároktól pedig nem lehet elvárni,hogy amire a szülők nem képesek megtanítani 1-2 gyermeküket azt ők csinálják meg 15 gyerekkel egyszerre,pláne úgy,hogy gyakorlatilag nem használhatnak semmit amivel a gyermeket befolyásolni tudnák.A gyermeknek ugyanis jogai vannak amivel tisztában vannak,csak a kötelezettségeikről nem akarnak tudomást szerezni (tisztelet a kivételnek).Hiszem azt,ha biztosítva lenne,hogy az egyik szülő,csak a gyermekek nevelésével foglalkozhatna,nem itt tartana a világ.

 • Butter

  Feltételezem hogy Gabika egy nő, aki a körforgalomban is simán leparkol! Kereszteződésben az úttestek széleinek metszéspontjától számított 5 méteren belül nem hogy parkolni vagy várakozni, hanem egyáltalán MEGÁLLNI is tilos!

 • Hybrid

  Sok volt a pia azt keményre itták magukat!

 • Csak egy fiatal.

  Nos attól független hogy fiatalok voltak, nem minden fiatal ilyen, én pl. bünellenes vagyok és ezen ügy érdekében “egyenruhát” veszek fel. ha hi hetö ha nem minden fiatal más csak vannak hasonlóságok és ha ezek összetalálkoznak akkor kisülhet egy ilyen is sajnos.
  nos és a parkolás. nincs a parkolásával gond mert nincs tiltó tábla kihelyezve 🙂

 • gabika

  Névtelen! Miért is nem lehet kereszteződésben parkolni, ha nem rontja a belátást?
  Teljesen szabályosan parkol..
  Persze ettől még a kukás barmokat én is elítélem…
  Azért annak idején, kb. 20-25 éve, is voltak ilyen barmok, csak nem olvastuk a gép elé ülve…

 • Névtelen

  Kezdjük ott, hogy kereszteződésben nem lehet parkolni…ez még a hülye is tudja…

 • Egy szülő

  Igen, felgyorsult a villág, és kevesebb idő jut a családra, a megélhetés biztosítása miatt.
  De akkor ki nevelje fel a gyereket? Az iskola, mert hisz azért fizetjük az adót?

  Igen, nyilván fiatalok voltak , ez látszik is rajtuk. Nem is vitatkozok ezen.
  Csak nem szeretem az általánosításokat, amikket sajnos nagyon könnyen megteszünk.
  Állítólag valahol valamilyen felmérés valahogy kimutatta, hogy az egyetemisták 3 éjszakát buliznak át. ..
  Van kb. 20e egyetemista (+ középiskolások), akik jellemzően csak 4 éjszakán tudnak elmenni bulizni, és abból 3 napot.
  Akkor ebből az következik, hogy egy átlagos bulis éjszakán kb 15e fő (!) van talpon.
  6 fő rendbontó volt itt, de számoljunk nagyvonalúan 50 fővel a ki nem derült esetek miatt. Ez akkor az egyetemisták 0.3%-a.
  Ebből még ne vonjunk le tanulságot.

 • Ugyan már!

  Aki tahó, az tahó., és a gyereke is csak tahó lesz. Nem pénz kérdése!

 • Egy szülőnek!

  Én is kihagytam még valamit. Réges-régen nem voltak ekkora különbségek a fizetésekben és mindenkinek volt munkája! Ma nem így működik, így nincs is idejük rendesen gyereket nevelni.

 • Egy szülőnek!

  A mai világban már nem érnek rá a gyerekek nevelésére a szülők. Több okból is. Pl. felgyorsult az egész világ. Anno nem kellett ennyit dolgozniuk, volt idejük a gyerekekre is. Most viszont reggeltől estig meló, nehogy kilakoltassák őket, ha nem fizetik a számlákat, közösköltséget stb. Persze ettől nem fél bizonyos réteg, csak a normálisabbja.

  A régi időkben nem volt ennyi gyermekét egyedül nevelő szülő, mint most. Talán azért is gondolnak az emberek arra, hogy diákok voltak, mert hétköznap hajnalban a diák aki megy hazafelé a buliból. Nem rég lehetett olvasni arról, hogy az egyetemisták hétközben 3 éjszakát buliznak át! Aki másnap megy melózni, az nem bulizik hétközben. Persze lehet, hogy dolgos fiatalok voltak, akik egyszerre vették ki a szabijukat. 🙂

 • Egy szülő

  Ja ez még kimaradt:
  Számítógépes játékok, a TV műsorok nem rosszak. Nem az rontja el a gyereket.
  Nem a fegyver a hibás, ha lelő egy embert, hanem aki kezeli.
  A TV műsor, a számítógépes játék, és a fegyver is hasznos dolog tud lenni, ha van esze annak aki használja, és haszontalan is, ha esztelenül használjuk.

 • Egy szülő

  Lehet mondani, hogy így a mostani korosztály, meg úgy… Meg bezzeg az én időmben…
  Igen az én időmben azt mondták a szüleim, hogy miért járunk házibuliba, neki elég volt esténként átmenni a szomszédhoz.
  Én azt mondom a gyerkeimnek, hogy miért kell állandóan diszkóba járni, miért nem lehet inkább egy normális (az én értékeim szerint normális) házibuliba menni. 🙂
  Az én gyerekem meg azt fogja majd mondai az ővének, hgy miért kell hétvégente térugrást játaszania, miért nem elég csak diszkóba járni. 🙂

  Állandóan azt lehet hallani, hogy a mai generáció milyen rossz. Kedves szülő társak vajon ki nevelte fel a mai generációt?

  Meg 6 fiatal esetéből miért kell álltalánosítani rögtön az egyetemistákra, vagy akármelyik csoportra? Csak mert a tanuli igyekvő rész nem kerül bele a hírekbe, már nem is létezik? Mert az nem hír, ha egy pécsi diák országos tanumányi versenyt nyer. Vajon erre a hírre is menne az okoskodó általánosítás?

  Meg hogy a rendőrök nem mernek kimenni, mert félnek,hgy megverik őket…

  Bárki elmenehet rendőrnek. És arany élete lehet, mert hisz csak az őrszobán kell ücsörogni, meg a gyorshajtókat bírságolni.
  Vagy a vasútállomásnál részegekkel bízkózni, és utána aggódni, hogy a harapása vagy a szembe köpése után nem lettél-e HIV vagy hepatitis, vagy egyéb fertőzött. (forrás: ismerettségi körön belüli)

 • voltamenisfiatal

  Lehet minden baromságra fogni, hogy miért ilyenek a fiatalok. De egyik se mondta ki az igazat. Azért mert leszarják őket a szüleik. Nem iPhone kell nekik, hanem jó példa. De nézzetek egy kicsit magatokba és szerintem megértitek miről beszélek.

 • Pityu

  2007-ben az én autómra ugyancsak a belvárosban egy betontömb került, igaz, azt csak a motorháztetőig tudták felemelni. Azóta is ott van a nyoma: nem csak karcolások, de néhány ötforintos nagyságú horpadás is. És a legbosszantóbb, hogy nem volt rá okuk!

 • voltamenisfiatal

  Lehet anyázni meg felháborodni. Igaz is. Mr. Spock adta a megoldást a dologra. Még a kis jólnevelt nyuszigyerekekből is ki szokott jönni az állat egy pár kisfröccstől meg egy kis szintetikustól. Főleg ha még hordába is vannak.
  De anno velem is megesett, hogy osztálytársaimmal ilyen 17-18 évesen vonultunk éjszaka és okosan megtámadták sörösüvegekkel a 48-as tér mellett a rendőrség ablakát, mert sok volt az égetett szesz Jobb mint otthonba… És néztek bután amikor kaptak egy kicsit jardoktól meg még hótrészegen felszedették velük a szilánkokat. Persze mi jól megkuncogtuk őket betépve a bokorból. Mert világbéke volt és sunshine… 🙂 Utánna meg hősiesen elláttuk a sebeiket a Fordanba.

 • valaki

  Nem kell ahhoz Éjjel Nappal Budapest, hogy ilyenek legyenek a fiatalok. Sehol nem volt még a sorozat, de már sok balhét csináltak a fiatalok. A világ nagyot változott, vele együtt változtak a fiatalok is és a felnőttek is. Az Éjjel Nappal Budapest pont azt mutatja meg, hogy most milyen is a világ. Csak tükröt tart az emberek felé. Nem kell a sorozatokra fogni a változást. A változás már onnan kezdődött, hogy a számítógépeken hülyébbnél hülyébb játékokkal játszottak már kicsi korukban és azt hiszik, hogy az élet is úgy működik. A mostani fiatalság egy virtuális világban nőtt fel, nem kell csodálkozni, hogy rombolnak. Sajnos…..

 • yep

  Nekem egy kispolskim van, lehet nem nagy értékű és vkinek szart sem ért, de nekem a kedvencem… én úgy ébredtem reggel, hogy az autóm háttal állt a padkának… Szerencsére anyagi kár nem keletkezett.. de azért, mindennek a teteje amit a mai fiatalok csinálnak… büszkék lehetnek a szülők az ilyen fogyatékos agybajos nyomorultaikra…

 • gyöngyös

  sajnálom az ilyen fiatalokat. üres az életük,nem ismerik,mi az érték,és nem csak az anyagiakra gondolok. az energiákat valami módon le kell vezetni. ha csak az éjjel-nappal budapesten és hasonlókon nőnek fel,ez az eredmény.
  kell lennie megoldásnak.
  http://sdai.ly/ZYqeu

 • Névtelen

  Linkülnek a mai fiatalok!!!! Kulturális kommandó bevezetés azonnali hatállyal!!!!

 • Chris

  az én szakmám járműfényező…ha akrillal lett fújva nem nagy tétel…az is lehet hogy már 3 réteg gitt van rajta…egy tető telibe fújása,lakkozása és esetleg polírozása 10-15 rongy max…kivéve ha metál,gyöngy vagy puccos féle festékkel lett fújva mert akkor nyilván többna de nem okoskodni jöttem hanem a kis garázdálkodók..naigen..nem kell ezeket a fiatalokat bántani…én azt mondom a kárt amit okoztak dolgozzák le…de napi 12 órában és akkor rádöbbenek hogy buli-e amit okoztak…

 • Mcleod

  Az egy dolog hogy 50-100 ezer forint körül van egy tető javítása fényezése,de soha nem lesz olyan mint a gyári! A későbbiekben ha értékesíteni kívánják az autót,akkor a festékréteg vizsgáló azt fogja sugallni hogy ez az autó már a tetején is volt! Ezt az értékvesztést is hozzá kell adni! Tényleg nem tudom hogy hol van a rendőrség,biztos az összes a kamera mögött azt méri hogy mekkora bűnözők száguldoznak 50 Km/h helyett 58Km/h-ával! Szerintem egy ilyen szituációban ki sem mer menni a mai rendőr mert fél! Fél hogy megverik!

 • alais

  Nem lehet ilyenkor azonnal elkapni az elkövetőket? Utólag keresik meg az a tetteseket, és nem nézi élőben senki a kamerák képeit? Érdekelne, hogy hogy van ez…

 • kis kece

  Sziasztok!!Engem csak az vigasztal,hogy fel vette a kamera!!Mindenki itt marja egymást!!Kapják meg a méltó büntetésüket.Remélem ez a kamera felvétel el rettent minden ilyen idiótát, hogy ne csinálják mert mindig figyelik őket.

 • tomika

  Kedves névtelen, majd ha a TE autód tetejét kell átfényeztetni, ilyen parasztok miatt, ami kb. 50 ezerbe fáj, akkor kérj anyádtól 3ezret mert a havi 47 ezredből nem futná rá ugye????

 • Sok a fasz

  Gondolom a sokf elhaborodo arc ennyi idosen nem igy viselkedett, mindig eros empatiat tanusitott a tobbi ember fele. Nyilvanosan megkovezni oket a foteren, lehet rajta csamcsogni a csocseleknek amig az igazan nagy mutyikat lezavarjak. En leszarnam, pedig bmwm van. Perrel meg hetszentseg,h nem egetnem magam. De hat kinek mi.

 • Mr Spock

  Akkora nyakast vagnek le a osszesnek… Egyszeruen nem fer a fejembe, h hogy jut eszukbe mas tulajdonat? Ha meglatnam, h az en automra pakolni kukat valami idoita barom, a kezet- labat osszetornem. Felhaborito!

 • valaki

  Kuka!

  Látom nem vagy tisztában, hogy mennyibe kerülnek a javítások az autókon! Még a karcolás eltüntetése sem 5 ft. Majd ha 1 x lesz kocsid és már a fejed lágya is keményebb lesz, akkor te sem fogsz örülni, ha a hülye kölkök összecseszik a kocsidat. Főleg, ha nem 200 E-ért vetted. Vágod?

 • xy

  ennyi erőből én is általánosíthatnék és mondhatnám, hogy minden nyugdíjas büdös

 • duc

  itt nem arról van szó, hogy mennyire karcolja meg vagy sem, hanem, hogy más tulajdonához nyúlnak. és ha már eszükbe jut nagyobb kár is történhet, csupán véletlenből is..

 • duc

  itt nem az a lényeg, hogy mennyire karcolja meg vagy nem, hanem arról, hogy más tulajdonához nyúlnak. és ha már ilyen kísérletet tesznek, nagyobb kár is történhet…

 • !!!

  Tisztelt Norbi!
  A belváros közepén igenis lehetne több rendőr. Az érintett szakasz, Szent Mór- József- János- Király utca környéke minden hétköznap -estétől hajnalig- félelmetes, ezt tapasztalják az errefelé lakók. Nem a kameramutatványokon kellene botránkozni, vagy -olvasva a kommenteket- jókat derülni, hanem megakadályozni, hogy egy sűrűn lakott területen ilyesmi megtörténjen. Ebben persze a szülőknek is van szerepük, igaza van. Már amelyik el meri engedni a gyerekét akárhová.

 • Kuka

  Kedves B!
  Azért azt szeretném megkérdezni, hogy az, hogy esetlegesen végigkarcolja a kuka az autód tetejét, milyen funkciójában korlátozza az autót? Miért nem tudsz vele elmenni 8 helyre?
  Ennek ellenére számomra is érthetetlen hogy miért szükséges ez a fajta Bunkóság fitogtatása…

 • Oli

  Ennyi eszük van, komolyan nem normális az aki ezen nevetni tud és jót szórakozik…

 • Névtelen

  úristen mi lesz most 2 kuka felkerült 2 autó tetejére, vége a világnak…

 • Vélemény

  Még jó hogy ilyenkor működnek azok a flancos kamerák…csak akkor homályosodnak el ha erőszak is történik

 • Ata33

  Idióta hülye gyökér az összes a ku..a anyukkal szórakozzanak.
  Eltörném a retkes kezüket!!!

 • 14kisnyugdíjas88

  Nem mindig voltam paraszt ,az őseim kulákok.

 • Partiarcok!

  Vajon kipihentétek már a tegnapi bulit? Itt a hideg zuhany! Muhahahaha

 • Kommentelők!

  Számomra vicces, hogy mi azon vitatkozunk AD1. Ezek jó fejek. AD2. Ezek egyetemista barmok! No de, miért nem jelentkeznek önként? Rendőrségen vagy itt! Nesze, meg lehetne osztani, milyen BÁTRAK VOLTATOK! Ja és még valami, egy-két hét és az egyetemi vizsgáról lesztek kirángatva! Garantálom! És majd jól meg lesz az is írva!

 • LOLKISNYUGDÍJAS

  kisnyugdíjas XD:DSSF:SDF ezmár név te paraszt:D

 • B

  Dé!

  ha a te autódra pakolnak kukát, -és menni kell vele 8 helyre, mire kifizeti a biztosító illetve elintézed a papírokat- akkor beszélj hülyeségeket, én is voltam egyetemista, buliztam nem keveset, mégsem rongáltam poénból, főleg nem azért hogy megosszam Facebookon.

  hüJegyerekek!

 • 14kisnyugdíjas88

  Okos ,ügyes,kedves egyetemi hallgatóink akikre nem lehet rosszat mondani,ugyebár???

 • Dének

  Ha részegen fexel az utcán és én a szádba hugyozok munkába menet az meg nekem lesz vicces kisköcsög 😉

 • T2000

  Minden szerda éjjel egyetemi bulik vannak ezek mindennapos dolgok a városunkban ideiglenesen itt lebzselő egyetemista férgektől. A fosbúkon biztos megosztották a fotókat a kisköcsögök dicsekedve a hőstettükkel. Aki tudja kik ezek a patkányok dobja már föl őket a zsaruknak!!!!!!!!

 • Tamás

  Mekkora arcok,mennék velük:D

 • Dé!

  Kukával lehet játszani, a homokozóban! De ha reggel arra mész ki, hogy behorpadt az autó, karcos a teteje és el kell intézned, akkor röhögj!

 • Juj kukát raktak egy kocsi tetejére szórakozásból juj fejezzétek le őket. Majmok vagytok mind

 • Éretlenek

  A felnőtt érett gondolkodású emberek is csinálnak ittasan meggondolatlan dolgokat, pl.: gépkocsivezetés, amivel más emberek életét veszélyeztetik. Nem akarom felmenteni őket a cselekedetük súlya alól, de fiatalon, ittasan társaságban egy ilyen idióta ötlet nagyon jó poénnak tűnhet. Szerintem inkább az alkoholfogyasztás jelenlegi túl nagy liberalizálódását kellene visszafogni. Az egyetemisták jelentős része hetente több alkalommal fogyaszt jelentős mennyiségű alkoholt. A baj nem is az alkohollal lenne, hanem a fiatalságból eredő mértéktelenséggel. Talán hasznos lenne az erre vonatkozó szabályozást az USA-tól átvenni és 21 éves korig nyilvános helyen tiltani a fogyasztást.
  Ezek a fiatalok egy apró bűnt követtek el, de nem bűnözők!

  Biztosan nagyon felháborító cselekedet lehet ez, de alapvetően inkább tekinthető csínytevésnek, mint garázdaságnak, főként ha a gépkocsik tulajdonosainak van Casco biztosításuk.

  Hozzáteszem a képeket elnézve lehet, azóta már önként jelentkeztek az elkövetők és a diákhitelükből összedobják a pénzt a kárrendezésre.

 • Kocsitulajdonos

  Bosszantó, főleg a járkálás a szerelőbe és a rendőrségre.

 • Suzuki

  Keddről-szerda hajnalra virradóra az én szgk-ról is el tűnt a jobb oldali külső visszapillantó tükör. Úgy ahogy volt,el is vitték. Reggelre hűlt helyét találtam. Csak arra lennék kíváncsi,ha nekik kellene a károkat kifizetni, Mondjuk az ösztöndíjukból,akkor is véghez vinnék tettüket? S igen! A járőrözés nagyon el kelne a hét közben tartott diszkók környékén is . Nem is csak kizárólag a rongálások miatt,hanem mert viselkedésükkel-ordításaikkal is elviselhetetlenek.

 • Norbi

  Tisztelt !!!
  Hogyan tudná ezt a rendőrség megelőzni? Adjon tippeket kérem! Esetleg minden 10 méteren álljon egy rendőr? Akkor meg az lenne a baj, hogy micsoda rendőrállamban élünk. Ezt nem a rendőrségnek kell megelőzni, a szülőknek kell megnevelni a csemetéiket!

 • mindegy

  MOCSKOS CIGÁNYO… izé, MOCSKOS BUZ… ööö, MOCSKOS ZSID… jaj, MOCSKOS … FIATALOK, BÖRTÖNBE AZ ÖSSZESSEL, KITOLONCOLNI ŐKET, BEZZEG KÁDÁR, ILLETVE HORTY IDEJÉBEN… A LIBERÁLBOLSEVISZTIKUSSÁG MIATT VAN EZ AZ EGÉSZ, AZ IS BIZTOS!

 • Lám…

  A néhai Pécsi Rádió épülete kameraállvány lett.

 • Sajtreszelő

  Kedves Sándor, azért ne általánosítson.

 • sanyi

  A J Ö V Ő nemzedéke!!

 • (2.)

  Tudom, nem ez a legfontosabb, de most akkor csütörtökön,vagy szerdán hajnalban ?

 • !!!

  A rendőrség mikor fogja az ehhez hasonló akciókat MEGELŐZNI, és nem pedig utólag felggöngyölíteni??? Nehogy más egy kamera fantasztikusságában kelljen bizakodnunk…