Az év sajtóközleménye következik

Joker, zsarnok, kényúr – csak néhány szó a Jobbik hétfő reggeli sajtóközleményéből.

hirdetés

A Jobbik Baranya megyei szervezete eléggé kemény hangú közleményben ostoroz egy magánembert, akit zsarnoknak tartanak. A politikai párt írásából egy olyan személy képe rajzolódik ki, aki gonoszabb a főgonosznál, Jokernél is. Nem véletlenül csatolták a közleményhez a Batman-film antihősének fotóját is.

A baranyai Joker zsarol, borsos árú ingatlanokat lak le, miközben luxusban él, gátlástalanul intézményeket járat le, és az általa alkalmazott pszichikai terror miatt több családnak kellett szakemberhez fordulnia.

A Jobbik által csak jellemtelen kényúrnak tartott illetővel szemben jogi lépéseket tesz a párt – zárul a közlemény.

Íme a teljes szöveg, amelyből azonban a személyiségi jogokat sértő Facebook-profil elérhetőségét töröltük.

Itt a vége, Joker

joker

“A Jobbik tudomására jutott, hogy Dél-Baranyában egy férfi – jobbikosnak kiadva magát – különös gátlástalansággal zsarol, félemlít meg személyeket, vagy akár intézményeket. A pártra hivatkozva fenyegetőzik elszámoltatással, leleplezéssel, elsősorban haszonszerzés céljából. A zsarnok több bt., illetve kft. tulajdonosa volt, amelyek jelenleg kivétel nélkül felszámolás alatt vannak. Mint kiderült, az erkölcstelenség nem áll távol a férfitól. A bíróság a közelmúltban számviteli fegyelem megsértése miatt marasztalta el, tehát az illető nem vonakodott a számlák megsemmisítésétől, eltüntetésétől. Emellett gyönyörű, borsos árú bérelt ingatlanokat lakott le az évek során, amelyeknek költségeit nem volt hajlandó fizetni. Jelenleg is luxusban, drága házban él, bérlőit pedig különböző módszerekkel tartja rettegésben, fenyegeti meg. Az érintett családok pszichikai terrorban élnek, többen szakemberhez is fordultak.
A Jobbik minden szükséges jogi lépést meg fog tenni a férfi ellen, aki soha nem volt jobbikos, és a párt nem is hajlandó hozzá hasonlóan rosszindulatú, jellemtelen kényurakat köreibe fogadni.
Mellékelve a személy profilja:
————————————–”

Jobbik Baranya megye