Az MSZP saját magát, az LMP-t és a Momentumot is feljelentette?

Rendőrségi feljelentést tett az MSZP a Fidesz villanyoszlopokra kitett plakátjai miatt, ugyanakkor számos helyen találkozhatunk az ő plakátjaikkal is, ugyanúgy, ahogy LMP-s és Momentumosokkal is.

hirdetés

A balliberális 24.hu arról számolt be, hogy Szűcs Gábor, Érd MSZP-s közgyűlési képviselője kedden rendőrségi feljelentést is tett közérdekű üzem működésének megzavarására irányuló előkészület miatt. Mindezt természetesen a Fideszre kihegyezve, mondván, ők plakátolnak.

Ugyanakkor Pécsett számos helyen lehet találkozni az MSZP-P-s jelöltek arcával díszített EP-plakátjaikkal.

Sőt, az LMP ugyanúgy megtette mindezt, a zöldpárt is több ponton kihelyezett plakátokat a városban, úgy, ahogy a Momentum is.

Most az MSZP a rendőrségi feljelentésével úgy tűnhet, hogy nem csak a Fideszt, de saját magát, az LMP-t és a Momentumot is feljelentheti.

Mint ismert, korábban Mellár Tamás MSZP-P-s országgyűlési képviselő kötött bele a városvezetésbe, miszerint nem lehet kampányolni a városban. Páva Zsolt polgármester ezt közleményben visszautasította, hiszen ezt nem tiltotta meg.

Mellár Tamás épp szerda este is kampányolt az MSZP-nek, miután az általa alkalmatlannak tartott és állítólag őt fenyegető MSZP-DK-Momentum „független” jelöltje is ugyanezt tette.

Gulyás Emil, a szocialista párt pécsi elnöke tartott sajtótájékoztatót a közelmúltban a plakátolással kapcsolatban, ahol elmondta, a Területi Választási Bizottsághoz fordulnak azzal, hogy a Fidesz akadályozza őket a kampányban. Hiszen szerinte a Fidesz „népbutító, agymosó propagandája” után azt is megakadályozza, hogy az ellenzék megmutassa magát a plakátokon.

Hirdetés