Az Urániában mindenkinél előbb láthatjuk az ősz sztárfilmjét

Szomorú, de egyszer minden jónak vége szakad. Így van ez Az éhezők viadalával is, hiszen november ben mozikba kerül az utolsó rész is. Aki azonban nem tud várni a bemutatóig, az már premier előtt, november 18-án is megnézheti a várva-várt végjátékot az Uránia moziban!

hirdetés

Az éhezők viadala befejező részében pont kerül a drámai kaland végére, Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) ugyanis felismeri, hogy már nem egyszerűen a túlélésért, hanem a népe jövőéért kell küzdenie a Panemben zajló totális háborúban. A záróepizódban várhatóan a főhősnő végre leszámol a gonosz Snow elnökkel (Donald Sutherland), akinek a rögeszméje lett Katniss elpusztítása.

A leszámolásig viszont komoly fizikai próbatételeken, erkölcsi dilemmákon, kőkemény akciókon, és veszélyes akadályokon kell átverekednie magát. Ha pedig a hírek igazak, a tömény akcióval megtömött filmben az eddig döntéshelyzetek közepette őrlődő Katniss végre igazi vezetővé válik, fellázítja az elnyomott népet, forradalmárrá alakul, és úgy is küzd. Mindez pedig nyilván nekünk, a nézőknek a legjobb.

A magyar mozikban november 19-től nézhetjük meg Az éhezők viadala utolsó részét, de aki esetleg nem bír magával, és nagyon látni akarja már, ahogy Katniss és társai megadják az elnyomóknak azt, ami nekik jár, az siessen az Uránia moziba, hátha akad még jegy a premier előtti vetítésre, ami november 18-án este 22:00-kor lesz!

Figyelem! A premier előtti vetítésen résztvevők között az Urániában 5 darab eredeti Az éhezők viadala kulcstartót sorsolnak ki a szervezők!