Balliberális nagyágyúk Pécsen, az érdeklődés meg…

Utcafórumot szerveztek a Liberálisok ma a pécsi Kossuth térre, számos balliberális közéleti személyiség részvételével. Az eseményen a meghívottakon kívül csak néhány ember vett részt – volt, aki inkább az ingyen pogácsáért ült le. A liberálisok szerint ők Pécsen nagyon erősek. 

hirdetés

Nem tüntetést, hanem utcafórumot szerveztek a Liberálisok szerda délben. Bár a belváros tele volt emberekkel, azt nem lehet mondani, hogy ezen a rendezvényen is tömegek vettek részt, a kezdéskor a meghívottakon kívül – ha felfelé kerekítünk – talán tucatnyi érdeklődő foglalt helyet a terített asztalnál. Meghívottak viszont voltak, olyan ismert balliberális közéleti személyiségek fogadták el a meghívást, mint Kéri László, Majtényi László, Petschnig Mária Zita, Szent-Iványi István.

A balliberális közéleti személyiségek és az érdeklődők

Fodor Gábor, a Liberálisok elnöke lapunknak elmondta, ennek az utcafórumnak az a célja, hogy beszélgessenek, beszélgetést kezdeményezzenek arról, milyen irányba kell indulnia az országnak. Mint mondta, bárki csatlakozhat, aki szeretne a résztvevőkkel eszmét cserélni.

Terített asztallal várták az érdeklődőket

Fodor Gábor azt hangsúlyozta, olyan helyeken lesznek utcafórumok, ahol meglátásuk szerint helyben erős a szervezetük, így jöttek Pécsre, de hasonló esemény lesz Győrben, Békéscsabán is.

Szent-Iványi István is ott volt. Résztvevő viszont nem volt sok

  • Hegyi Róbert

    Akciós volt a savanyú uborka a teszkóban? 😮