Beolvas a szociknak a pécsi vendéglős

Nyertek újabb 30 napot

A Murphy’s Pub tulajdonosa nyílt levelet írt az „ifjú Szociknak”! Vörös Ferenc üzletet ajánl: ő megfizeti az összes tartozását, cserében viszont azt kéri, a „Tóth-ok, Nyögéri-k, Köhegyi-k, Fuchs-ok” is fizessék vissza azt a pénzt, amelyet „elhordtak a városból”. A vendéglős levelét szószerint közöljük!

hirdetés

“Kedves” Pécsi MSZP !

Szeretnélek tájékoztatni Benneteket, (gondolom nem bánjátok, hogy tegezlek Benneteket ) hogy az általam 17 éve vezetett Murphy’s “kocsma” épp úgy Fideszes, mint ahogy Szoci vagy SZDSZ-es, vagy sorolhatnám a Pártokat!

Mint tudjátok, Szegény Toller Laci “Apátok” is ide járt, itt kocsmázott, itt csajozott és itt politizált! Egészen addig, míg a hiénák el nem csábították rossz utakra!

Ma is, aki szereti a jó sört és a jó hangulatot betér hozzánk!

Ti most tüntetőleg kerültök Bennünket, rossz hírét keltitek a Murphy’s-nek, no meg persze nekem is!

Igen,  nem tagadom nem egyszerű vállalkozni ebben a városban, ebben az országban! És bizony én sem voltam, vagyok, talán nem is leszek eminens tanuló!

Megírta a véleményét…

Tartozni csúnya dolog! Főleg ilyen helyzetben, mikor az egész ország és főleg a Városunk is el van adósodva!

Egy szóra azért álljunk meg “kedves” helyi MSZP-s képviselők ! Ki merem jelenteni és természetesen be is tudom bizonyítani, hogy “Ti” tettétek tönkre városunkat, “Ti” osztogattatok és fosztogattatok! Tisztelet azoknak az elvhű politikusaitoknak, akik ebben a mutyiban nem vettek részt!

Engem áztattok, feketítetek be? Én pontosan tudom, hogy mi zajlott és mi zajlik a városban! Tudjátok az már régi mondás, hogy a fodrász a kocsmáros és a portás mindenről tud!

Szegény Toller Laci forog a sírjában! Ha látná az “örökséget”, ha látna Benneteket, hogy mit csináltatok magatokból, de ami még ennél is fontosabb a Városunkból!

Tóth-ok ! Nyögéri-k ! Köhegyi-k ! Fuchs-ok ! Az ifjú Szocik! Most van itt a Ti időtök! Most vállalkozni kell az elhordott vagyonból! Most meg lehet mutatni, hogy milyen tökös legények vagytok! Sok sikert kívánok Nektek!

Tartozom a Városnak ! Vannak gondjaim a vállalkozásaimmal! Igen “kedves” helyi MSZP!  Ma és régóta 100 alkalmazottat foglalkoztatok a pécsi vendéglátásban. 100 alkalmazottat foglalkoztatok a vagyon védelemben ! Több száz millió Ft-ot fektettem be a városi ingatlanokba ! Hitelből és önerőből gazdálkodom!

Mit szeretnétek még ? Nem kaptam és nem kértem semmilyen segélyt, pályázati pénzt és támogatást senkitől! Sem Tőletek, sem az összes többi párttól! Nem sajnáltatom magam, csak a játékszabályt felrúgtátok és a helyzetet tisztázni kell!

Én a várost és a hozzám betérő vendégeket szolgálom a mai napig is! Teszem ezt a Murphy’s-ben 17 éve! Ti, MSZP és a többi párt bőséges kedvezménnyel kocsmázhattok a város egyik legjobb vendéglátó helyén! Miről beszèltek Fiúk? Mit vittetek ki az utcára!? 17 éve én etetem és itatom a pécsi sportolók egy jó részét ! Soroljam ? Kosárlabda, Vizilabda,Kézilabda!

Ingyen és önzetlenül!

Beszéljünk másról !

Ha már ilyen szépen összejöttünk, kössünk üzletet! Én leírtam és betartva szavamat, írásomat, november 30-ig kifizetem az összes tartozásomat! Ti “Kedves” MSZP-s fiúk vállaljátok be, hogy vissza fizetitek az összes pénzt amit elhordtatok a Városunkból!

Így fair! Nem? Remélem ismeritek ezt a szót!

Ha esetleg nem emlékeznétek, hogy miről is beszélek segítek pár dologban !

Pogányi reptér , Expo Center, városi kis piac , EKF beruházások , Vízmű , a Pécsi Holding ingatlan panamái , Uránvárosi buszvégállomás , Rákóczi út sarok telek Árkáddal szemben, belvárosi lakás építésre alkalmas telkek , Magasház projekt, Balokány értékesítése, Nádor Szálloda. Van még ne izguljatok, csak a nyomda festék nem bírja el ! A pontos leltár Nálatok van ! Persze nálam is ! Ha kell a bizonyíték, elő veszem ! Lelketek rá,  hogy ki mit vállal fel belőle ! Ha rám hallgatok, szép csendben elnézést kértek a város polgáraitól, mindenkitől akit elődeitek és saját magatok megbántottatok ( és most nagyon finom voltam ) még a politikai “vetélytársaitokkal” is tegyétek ezt, mert amit Ti elkövettetek az nem lehet példa és soha nem jöhet vissza !

Ti ” Kedves ” MSZP helyi szervezete becsaptátok a Várost,  becsaptátok a Polgárokat, a vállalkozókat, mi több becsaptátok saját magatokat! Eladósítottátok a Városunkat, itt hagytatok több mint 40 milliárd adósságot! Nincs jogotok kritizálni senkit! A politika álarca mögé bújva ragaszkodnátok újra a hatalom megszerzéséért. Gyertek ki a napra, hadd lássunk Benneteket! Gyertek emberek közé!

Talán egyszer még Ti is közénk tartozhattok!

Remélem a Ti rokonaitok, gyerekeitek,”barátaitok” is olvassák nyílt levelemet! A Tieteket megosztottam én is mindenkivel!

Térjünk vissza az üzlethez!

Én be fizetem a tartozásomat, Ti befizetitek a tartozásaitokat! Aztán iszunk egyet a Murphy’s-ben!

Azért azt tudnotok kell ifjú Szocialisták, hogy sok barátom van köztetek, akivel a mai napig barátságban vagyok! Tőlük persze elnézést kérek! Nem nekik szólt a levelem. Talán csak annyi, hogy féken tarthatnák az ifjú szellemeket!

Sok sikert kívánva a túléléshez minden pécsi polgárnak, vállalkozónak, politikusnak!

Együtt könnyebb lenne!

Üdvözlettel!

Vörös Ferenc”